איך למנוע בגידה: טיפים ופתרונות

תאריך פנייה: 14.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מ
בגידה
14.12.2006 • 01:19

ד"ר חסון היקר .
אני זוכרת שפעם שאלתי אותך למה גברים בוגדים? אותם גברים ששאלתי אותם אנו לי שהם מהצד מכבלים משהו שהם לא מכבלים בבית ( סקס משוחרר מכל הבחינות) אני מנסה להבין זאת ועדין לא מבינה .מזה מבחינתם אישה שהם בנו בית איתה כלומר אני נשוי לך אבל עדיין " מזיין" מהצד איך עובד ראש של גבר אני נשמעת פרמיטיבית אבל אני לא פשוט לא רוצה שגבר שלי יטעם מי "תפוחים אחרים" השמח לתגובה

ד"ר אורן חסון
איך לשמור מפני בגידה
15.12.2006 • 16:59

מ יקרה,
השבתי לא פעם על סיבות שונות לבגידה מינית. אני מפנה אותך לשתיים:כאן, וכאן.ברור לי מדוע את לא רוצה שהגבר שלך יבגוד בך: כי זה מערער את הבטחון שלך בזוגיות, מערער את הבטחון שלך בעצמך ומערער את יציבות הקשר הזוגי. אם תקראי היטב בין השורות של מה שכתבתי בעבר, תביני שהדרך הטובה ביותר להשמר מזה היא ליצור זוגיות טובה ואווירה טובה של שיתוף פעולה בהבטים השונים של הזוגיות והשותפות, כולל, כחלק מזה, בהבט הזוגי המיני. גם אז זה לא מבטיח שלא תהיינה בגידות, אבל זה יכול להקטין את הסיכוי באופן מאד משמעותי. חרדות מפני בגידות, לעומת זאת, עלולות להזיק. אז הדרך הטובה ביותר היא לדאוג לזוגיות טובה, ולהפסיק לדאוג שמא משהו לא יהיה בסדר.ולא... לא אמרתי שזה קל. רק כתבתי מה עובד הכי טוב. חוץ מכלוב שבו הוא יהיה סגור בשרשראות. חגורת צניעות גם כן עבדה פעם לא רע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083