איך להתחיל עם בחורה: עצות והתחלות

תאריך פנייה: 08.05.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חי
בן 21 לגשת לבחורה
08.05.2014 • 07:50

שלום
אני לא מצליח למצוא חברה ואהבה אפשר בבקשה לקבל טיפים לשיחות פתיחה +אפשר בבקשה לקבל טיפים איך לשדר ביטחון מול בחורה אני לא קולני ונוטה לדבר לא הרבה.

ד"ר אורן חסון
איך להתחיל עם בחורה
11.05.2014 • 00:30

חי יקר,
המסגרת הזו אינה מתאימה לטיפים כלליים מסוג זה. אם תרצה טיפים, חפש משהו כמו "טיפים איך להתחיל עם בחורה" ואני בטוח שתמצא הרבה. חלקם יהיה טוב יותר וחלקם טוב פחות.העניין הוא שבסופו של דבר אתה בתחילת הדרך שלך מבחינה חברתית ומקצועית. לפי גילך, אתה אמור להיות בסיום שרותך הצבאי. האם תלך ללימודים? האם תהיה סטודנט ותהיינה בחברתך ואיתך גם נשים? להתקרב למישהי במסגרת כזו יכול להיות טבעי יותר וקל יותר מכפי שאתה חושב לעצמך כרגע. האם אתה מתכוון להתחיל לעבוד בקרוב או כבר עושה זאת, בחברה שבה יש רק מעט בחורות, אם בכלל, והקושי הוא להגיע לסביבה פחות מוכרת, כמו מסיבות או פאבים, ולהתחרות עם אחרים על תשומת לב של נשים? האם תיצור קשרים דרך אתרי הכרויות או פייסבוק, והפגישה הראשונה תהיה בדרך כלל רק שלך מולה? ואולי הקושי שלך הוא להתגבר על מחסום של שיחה בטלפון שאינו פשוט לך?יש הרבה שאלות ואתה צריך להתאים את הפתרונות לצרכים שלך. יש מי שלוקח קורסים להתחיל עם בנות. במקרים רבים אני לא ממליץ על זה, כי אחד הדברים שלומדים שם הוא הכללות שגויות, ולראות נשים ככאלו שאפשר לעשות להן מניפולציות, ולכן גם להעריך אותן פחות, תהליכים שלא מלמדים להעריך את האשה כאדם ולא מלמדים כלל איך חיים עם הזוגיות שתיווצר אחר-כך, מכבדים אותה ושומרים עליה. אבל לפעמים, לאנשים שהם חסרי ביטחון זה יכול לתת נקודת התחלה טובה, ובתנאי שידעו לשמור על צלם האדם שבהם, כערך החשוב, ולא את ה"להשיג אישה בקלות".

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083