איך להכיר בן זוג: טיפים לנשים
שני
הכרויות
⌄
שלום
בת 25 , נפרדתי מחבר שהיה איתי במערכת יחסים ארוכה לפני חודש.אני מבולבלת ולא יודעת אם להתחיל לחפש מישהו אחר או להישאר ולהמשיך לקוות שאולי הכל יחזור. אני מאוד רוצה למצוא את הגבר היחיד שלי .היו לי כבר שתי מערכות יחסים בחיים שאורכן היה כשנה (הראשונה היתה חברות ילדודית(21) והשניה היתה כוונה לחתונה)- בשתיהן הייתי מאוהבת.אני רוצה מאוד להכיר מישהו, אני לא יודעת אבל איפה וכיצד?עד כה יצאתי בחיים רק ל 5 דייטים. כל הדייטים היו או שמשפחה אירגנה לי או חברות.אני לא מכירה בדרך אחרת בה אוכל להכיר מישהו - אני נגד אתרי הכרויות בגלל שלא בטוח מי יושב שם מעבר לאתר.אני רוצה לצאת ליותר דייטים , איך אוכל להכיר יותר? תודה אשמח להצעות .
ד"ר אורן חסון
איך להכיר בן זוג חדש?
⌄
שני יקרה,
נשים רבות בגילך "עובדות" בלמצוא בן זוג. יש דרכים שונות: דייטים שחברים/ות מארגנים לך; להיות במקומות שבהם יש סיכוי לפגוש גברים פנויים בגיל המתאים (החל מחנויות ספרים, דרך שפת הים, או פעילויות חוגים/לימודים/עבודה, וכלה בפאבים); או להיות "נוכחת" במקום שבו גברים מחפשים נשים, כמו האינטרנט. אם תשימי לב, במרבית המקרים לא תדעי הרבה על הגבר בתחילת התהליך, ולא רק באינטרנט. לכן, חשוב שתהיי גם זהירה (גם אם לא להפגין חשדנות), לדובב יותר, להבין את האדם, וללמוד לסמוך על עצמך. ואולי כאן הקושי שלך עם האינטרנט, ואולי גם עם דרכים אחרות – שאת לא סומכת על עצמך שתדעי לזהות כנות, טוב לב ופתיחות, לעומת צביעות וחוסר התחשבות.וקחי בחשבון שלפעמים פשוט "להיות נוכחת יותר" עושה את שלו לבד. כלומר - להבליט את עצמך יותר. לא באופן פרובוקטיבי, אבל עם צבעים עזים יותר, לדוגמא. למשוך תשומת לב. זה עובד נפלא.בלי לקחת סיכונים, לא לומדים. אבל אם את לא בטוחה, ואם אין לך חברות או מישהו במשפחה התומכת שתוכלי להתייעץ איתו או איתה באופן סדיר כדי להרגיש בטוחה יותר, אולי כדאי שתלכי ליעוץ. אני לא בטוח שאת זקוקה לזה כרגע, כמו קודם כל לחכות שהאבק יתפזר כדי שתדעי היכן את עומדת בדיוק. אבל קחי זאת כנקודה למחשבה, למקרה שתרגישי צורך.