איך להחזיר אותה אליו

תאריך פנייה: 29.01.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ידיד
פרידה
29.01.2011 • 20:03

רשמתי בעבר והחיים התגלגלו להם...ל-"אקסיט" שלי יש ימולדת בשבוע הקרוב ואני לא יודע מה לעשות....לפני כחודש נפגשנו והייתה פגישה ממש ממש טובה עם משיכה מינית גבוההמאז לא נפגשנו והיחסים בינינו דיי התדרדרו בין אם זה התכתבויות או פלאפון.אנחנו כבר 4חודשים מאז הפרידהמהצד שלי אוכל לומר שלא השתנה לי כלום אני עדיין נמצא באותו מצבעדיין אוהב אותה מתגעגע ברמות על ורק רוצה לחזור להיות ביחד.מהצד שלה לא ידוע לי בתאכלס מה איתה אבל לפי מה שהיא אמרה ואומרת היא המשיכה הלאה ולצערי גם רואים זאת בהתנהגות שלה :-(אני בחיים לא שקוע בדיכאון אני גם המשכתי בגדול עם החיים אני יוצא לבלות, פאבים מועדונים אבל נגיד להכיר מישהיא לא יצא לי וגם לא יצא ליפתאום אפאחת לא נראת לי טוב ויפה כמו ה"אקסיט"השאלה איך אפשר לחזור לקשר במצב כזהאיך קודם כל לגרום לצד השני לחזור לקשר בעזרת השם ואז לשקם אותוחשוב לציין שעברו 4 חודשים מאז הפרידה ויצא פעמיים להפגש פנים מול פניםכאשר במצב הזה המשיכה המינית משני הצדדית לוהטת זה הדדי בקטע הזהאך בהתכתבויות בפייסבוק או בדיבור בפלאפון זה שונה לגמרי

ד"ר אורן חסון
להיות זה שהיא רוצה
30.01.2011 • 23:58

ידיד יקר,
אני לא יודע איך להחזיר אותה אליך. אני לא מכיר אותה מספיק, אני לא מכיר אותך מספיק, ואני לא יודע מדוע החליטה שזה לא זה בשבילה. אם אתה יודע, ואתה יכול לשנות את עצמך כדי להיות "זה" בשבילה, אז זה מה שצריך לעשות, כנראה. אם אתה יכול, ואם זה לא מאוחר מדי.מעבר לכך, כתבת שאתה לא בדיכאון, אבל אם אתה לא יכול להמשיך הלאה, אתה כן בסוג של דיכאון. אולי בגלל התקוות שלך שאולי היא תרצה אותך שוב. אבל לפי מה שאתה כותב, לא עושה רושם כזה. עושה רושם שאתה נתלה בסימנים שאתה מעדיף, ולא בסימנים שמראים את ההיפך. יתכן שאתה צריך עוד זמן. או מישהי שתמצא חן בעיניך ותרצה אותך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ידיד
להיות זה שהיא רוצה
31.01.2011 • 18:26

ראשית כל ממש תודה רבה על תשומת הלב הרבה !!!אתה עוזר כאן להרבה ומאיר עיניים לרבים מאיתנו בין אם זה לטובה או לרעה...לגבי המשך הנושא בשביל להיות יותר ספציפי ודוגמאות שקרו בשטח:בסילבסטר לדוגמא רקדנו ממש ביחד התחבקנו מלא באיזה שהוא שלב הלכנו לשבת איפשהו ["התבודדנו" מהחברים שלנו לכמה רגעים]אמרתי לה את מה שאני חושב ומה שהיא עושה לי באותו רגע כשזה היה 3וחצי חודשים מאז הפרידה והגוף לא מפסיק לרעוד הרצון לגעת בה ולנשק אותה כלכך עז ואז הגיעה האימרה:" אני לא רוצה שתפתח ציפיות בינינו זה לא ילך"לאותה השניה לרמות ששמעתי את זה מספר פעמים את המשפט הזה היה בי מין רגש מוזר כזה של עצב ואהבה ביחד.ולמרות זאת חזרנו לרקוד ולאחר מכן לקחתי אותה שוב לשבת הפעם במקום הרבה יותר שקט ומרוחק מאנשים מהמקום הקודםושם פשוט התחבקנו מלא היא נשקה אותי [לא בפה!] ואמרה לי במשפט אחד סטמי ופשוט:"זה לא סוד שאני נמשכת אליך" ויכול להיות עוד כמה דברים אני הייתי דיי שתוי אז את הרוב אני זוכר :-)אובכן ולאחר המשפט הזה נשארנו מחובקים בערך שעה עד שהתקפלנו הביתההאם אתה חושב שעדיין אני נתלה בסימנים שאני כן מעדפים ולא בסימנים שמראים ההפך???ואולי עכשיו כשפרטתי קצת יותר לעומק את השתלשלות הדברים שהייתה אומנם לפני כחודש תוכל לעזור לך לפענח את המצב בינינו ומקווה בעזרת השם להאיר את עיניי לטובה?

ד"ר אורן חסון
לבחון עד שתשתכנע איזה מסר נכון יותר
03.02.2011 • 00:40

ידיד יקר,
אני חושב שאתה עדיין עושה זאת, ולכן מחזיר אותך לשני המשפטים האחרונים שלי מתשובתי הקודמת. אבל אתה לא חייב לקבל את זה. אתה יכול לנסות שוב. אבל קח בחשבון שאתה מקבל ממנה מסרים כפולים, וכדאי שתשים לב הן לשני המסרים גם יחס, והן למעשים שבאים אחרי, עד שתשתכנע מה נכון יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083