איך לדעת אם גבר אוהב
סיוון
אתה יכול לפתור את הדילמה
⌄
לד"ר אורון שלוםרצית שאני יפרט לך יותר וידגים במילים מה הוא אמר או עשהאז ככה אני יספר לךלפני שנה עבדתי בשרות לאומי הייתי אז בת 20 וחציעבדתי במיסגרת שרות לאומי, עבדתי עם ילדים בוגריםבגן ילדיםילד אחד מתוק הוא היה אחיו הקטן של הבחור שהתחיל איתיאח שלו היה בא לבקר אותו בגן מידי פעם, ואני גם הייתי רואה אותוואתה יודע מיתוך נימוס שואל מה שלומךאז הוא כל פעם היה רואה אותי היה מחייך, הייתי צריכה לדבר איתו כדי שידבר איתיאחלה אמרתי הוא בישןהבחור ניראה טוב בהתחלה איך שאומרים הייתי דלוקה על הבן אדםלמרות שהדיבור שלנו היה שלום ומה קורהבפעם הרביעית שניפגשנו, הייתי צריכה ללכת לצלם דפים באיזה בית ספראז הוא היה השומר שם, לא ידעתיבאתי ואני ניראת חמוד התקרבתי אתה רואה שהוא עומד וניראה לי הסתכלבמין כמו "וואו איזה חמודה" לא יודעת מה הדעההתחלתי להתקרב לשער, הוא בא לתפוח לי את השער ושאל למה באתישיחק אותה רציני אני קלטתי את הבחור שהוא משחק במיליםהייתי צריכה לצלם דפים לא נתנו לי אז הבחור שהוא היה בן 22הוא ביקש שיעשו לי טובה וביגללו צילמו את הדפים הוא עזר ליאז אחרי זה באתי ואמרתי לו "אני לא יודעת איך לומר לך תודה עזרת לי"הוא ענה "שטויות בשימחה" והבחור מחייך מאוזן לאוזןאז דיברנמו על אחותו שהיתה בגן והוא אמר לי שאני ישגיח עלייהושאל אותי מי הכי יפה והתלהב מולילפני שהלכתי ויצאתי מין השער שאלתי אותו "בן כמה אתה אם אפשר לדעת"הוא חייך וענה "בן 22" "בת כמה את אם אפשר לדעת" עניתי "20"הוא אמר את התשובה הכי דבילית ששמעתי אי פעם"אני ואת לא מתאימים כי את יותר קטנה ממני" אני? קטנה ? סליחהאין חוק במדינה שפוסלים משהו קטן בשנה הוא מיד שלללפני שהיה איתי והכיר אותי זה הכי מדהים ודביליהלכתי כמה מטרים והשבתי "הגורל יקבע בנינו אם אנחנו באמת מתאימים"חייך והלך לצד כזה והתחיל לומר לי "אל תלכי תשאירי איתי" הסתובבתי ועניתי "למה"הוא ענה "יש לי דברים לומר לך" עניתי "אני לא יכולה אני יאחר לעבודה באשמתך"הוא אמר לי "בואי בבקשה שבי 5 דקות" השבתי "אין לי זמן אני לא יכולה""אני מצטערת אני יאחר ויעיפו אותי" הוא ניסה לשכנע ואמר "יש לנו דברים לפתורבואי נשב ונדבר עליהם"ממתי יש לנו לדבר על הדברים על איזה דברים אנחנו לא זוג למה הוא רצה שנדבר 5 דקות?בסוף שיכנעתי אותו ואיחרתי אתה יודע איזה נודניק הוא כמה דיברתיאיתו הוא התחנן שאני ידבר איתואחרי שהלכתי עברו כמה שבועות לא ניפגשנו אחריי כמה שבועותשניפגשנו, והוא הביט בי הוא לא דיבר איתירק הביט בי בכל הפעמים שניפגשנו הוא הביט בי אם זה שהוא היהעם אחים שלו לידי אמר לי "מפריעים לנו" והביט ביבכל הפעמיים רק בהה בי ום אני החזרתי מבט אליויצא לי לדבר איתי בטלפון מהעבודה מסרתי משהו אז הוא לא רצה לתת לילדבר אם אמא שלו הוא ענה "לא רוצה לעביר לך" עניתי לו בעצבנים"אין לי כוח בשבילך" הוא ענה "סתם סתם" לא יודעת למהוגם אחים שלו אמרו לי שיש לו חברה למרות שהייתי דלוקה עליו לא רציתישהוא ישחק בי אז התעלמתי ממנושהוא בא לבקר את אחיו בגן חבר שלו והוא היו מאחורי השעראני פתחתי להם את השער בזמזם חבר שלו ניצל את ההזדמנותואמר לי "אתם מתאימים בתוך שידוך" ואח זה אמר "למכה את פותחת את השערבלגללו נכון אם הוא לא היה איתי לא היית פותחרת לי את השער"הרגשתי כמו ילדה קטנה שמאשימים אותה שהיא חטפה בננה ממשהוהייתי אדומה הסממקתי לא יודעת אבל אמרתי "לא ביגללו רק לך"והבחור זה שהתחיל איתי הביט על שנינו איך אנחנו מנהלים דו שיחהוא סתם רכלן הוא דיבר איתו וסיפר לו הכל עליי הוא גם ראה אותיודיבר עלייאז הוא עלה במדרגות וניכנס, והחתיך שאני נידלקתי עליו אמר לי"ש אל תדברי" ושם יד על הפה שלוהוא התקרב נעמד מולי ונעצר הלב שלי התחיל "להשתגע" ולפעום מהרהרגשתי שחם כי הוא היה לא צמוד לידי השפתיים שלו היוקרובות לשלי לא בטוחה מה הוא ניסה לעשות או להלחיץואני כמו סתומה התחלתי לדדמיין ואם הוא ינשק אותיזאת היתה המחשבה שלי כי זה מה שהוא הראה ליואחרי זה הוא עבר הייתי כמו מטומטמתושעבר מה ימים אז הלב שלי התחיל לדפוק והתרגשתי והוא הביטושם לב שהתרגשתיוהוא בא עוד כמה פעמים לא יודעת אם כדאי לראות אותי או שהוא גרםלו לבוא או כדאי לבקר את הילדיםיש לי הרגשה שהוא בא ביגללי למרות שהוא היה במילוי תפקיד כאילוהוא בדק את החצר וגם בא להביט ביחברה שלי שהיתה איתי אמרה לי שהוא מביט בי אבל שאני לא יביט בוכי הוא רואה שאני מעונינת מתלהבלא הבטתי בו כמה פעמים והוא אכן הביטוסיימתי את השרות והוא חיפש אותי כי הוא בא לבקר שובלא הרהבה כמו שהוא בא פעם פעמיים מאז שעזבתיאני צריכה לומר מזל טוב הוא אחרי כמה חודשיםשכח ממני והתארס לו כמובן שאני אין לי למה לבוא ולומראולי הוא שיחק אולי הוא אהב אבל למה הוא הבריח אותיאתה יכול לעשות לי סדר בבאלגן סיוון
ד"ר אורן חסון
איך יודעים אם הוא אוהב
⌄
סיוון יקרה,
זה היה מעט מדי מכדי להגדיר זאת כ"אהבה", אבל מספיק כדי לגרום לך להידלק עליו. הוא הראה בך עניין, היה נחמד, ואולי גם הוא נדלק, קצת לפחות. ראי את כל זה כנסיון שרכשת באופן שבו גבר צעיר מתחיל איתך. הוא בדק איתך את הגבולות, את הגבולות שלך בעיקר, ואיך את מגיבה ועד כמה. הוא יותר רצה לבדוק אם את גם מעוניינת, ואולי גם כמה מהר תהיי מוכנה להתמסר לו. את לא התמסרת בקלות, וזה המידע שהוא קיבל. גם את זה שהוא כנראה מצא חן בעינייך. אלא שעם המידע הזה שקיבל, הוא לא עשה מספיק כדי להשיג אותך, ולכן קשה לומר שהיה באמת מאוהב בך, או לפחות שהיה לו אומץ לחפש אותך ברצינות.
סיוון
תודה רבה עזרת לי
⌄
סליחה שאני עוד פעם מנדנדת, אני רק רוצה לדעתאם מצאתי חן בעניו למה הוא לא עשה כלוםוחיכה שאני אתחיל איתו?ולמה הוא כל שניה הביט בי, היה נידמה לי שרצהלומר משהו אבל לא אמרמדוע לדעתך?ואם יזמינו אותי לחתונה שלו, כדי לי ללכת?ולמה?תודה רבה סיוון
ד"ר אורן חסון
לא מספיק רצון ולא מספיק בטחון
⌄
סיוון יקרה,
כי יכול להיות שמצאת חן בעיניו רק קצת, ואולי קצת הרבה אבל לא הרבה הרבה. ואולי היה חסר בטחון. קצת קשה לדעת. מה שבטוח הוא שהשילוב של הרצון שלו עם הבטחון העצמי שלו לא היה מספיק חזק כדי לפנות אליך.ואם תקבלי הזמנה לחתונה, תחשבי קודם איך תרגישי שם. אם את חוששת שלא תרגישי טוב עם זה, אל תלכי. ואם יהיה לך עם מי להיות, ואת חושבת שתצליחי לבלות טוב שם ולהרגיש טוב עם עצמך, תלכי.