איך לגרום לו לרצות לצאת?

תאריך פנייה: 16.07.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
רויטל
מגורים אצל חמתי
16.07.2006 • 08:18

אני נשואה 6 חודשים וגרה עם בעלי אצל חמתי.קשה לי מאוד ואני מאוד רוצה את הפינה שלי עם בעלי.קשה לו מאוד לעזוב למרות שסוף סוף הוא הבין שאי אפשר לחיות עם אימה והגענו להחלטה (בלית ברירה ) שעד ינואר הקרוב נגור שם ואז נלך לשכירות.אני לא כ"כ מאמינה לו שהוא יעמוד ביעד הזה הוא מרגיש שאמא שלו תמות ברעב אם הוא יעזוב אותה הוא בן יחיד אימו גרושה ויש לו אחות שנשואה כבר בבית משלה .מה עליי לעשות כדי לקרב אותו אליי ולהבין שצריך "לפרוש כנף"אני רוצה לעזוב הרבה יותר מוקדם אני מרגישה שהנישואים מיטמוטטים כשאנחנו לבד אני מרגישה סוף סוף אישה וממש כיף לנו.עזרה בהול.

mor
מגורים אצל חמתי
16.07.2006 • 16:12

שלום
לך רויטלאיך שאני מבינה ומזדהה עם כל מה שכתבת.גם אני גרתי אצל אמו של חברי במשך 7 חודשים וזה היה כבר בלתי נסבל.הטעות הנוספת שעשיתי הייתה להקשיב לו ולשכור דירה ממש מול הביניין של משפחתוזה מעשה שאסור לעשות ובאיזשהו מקום אני מרגישה שהיא ממש נכנסת ודוחפת אתהאף שלה בעיניינים שלא אמורים לעניין אותה כי היא לא יודעת "לשחרר" את ה"ילד"חבר שלי בן 30 והיא מתנהגת אליו ואל אחיו כמו אל נערים בני 16 .היא בפירוש אמרה לא פעם "אני רוצה את כל הילדים שלי קרוב אליי.."בעקבות משפטים מהסוג הזה והתנהגות חולנית לגבי הילדים התחלתי לסלוד ממנהאני ממש לא אוהבת אותה ותרשי לי בבקשה לפנות לד"ר חסון דרך המכתב שלךולבקש גם עצה חכמה ממנו.כמו שכבר אמרתי , אני מצטערת שהסכמתי לגור מולה כי זה לא תורם למערכת היחסיםשל שנינו . אין תחושת עצמאות ותחושת בגרות מצד בן זוגי .אני כבר עכשיו מתחילה לחפש דירה חדשה הרחק מהמקום שבו גדל כי זה כברבלתי נסבל . היא כל הזמן רוצה לשרוץ אצלנו ואם לא אצלנו אז אצל בנה השנישגר במרחק כמה ביניינים ממנה . מזכיר לי משפחה של בדואים-שלא עוזבים אתהקן המשפחתי לעולם וחיים בקומונותמקווה שד"ר חסון ייעזור לשתינו ובהצלחה

ד"ר אורן חסון
איך לגרום לו לרצות לצאת משם?
18.07.2006 • 13:18

רויטל יקרה,
אולי את צריכה לצאת איתו לסופשבוע באיזה שהוא מקום, מרוחק מטילים ושקט, ולתת לו את הזמן והכיף הכי מדהימים שאפשר. ואז, בסוף, ככה בדרך חזרה, לומר לו, באיזה רגע שקט ואינטימי, כשהוא כל כולו קשוב אליך: כל כך טוב לנו כשאנחנו לבד, בלי אף אחד מסביב.ולא לטחון את זה שוב. לתת לו להפנים, ולהבין שכדאי לו לצאת משם כי יהיה לו טוב כשאת מאושרת. ומדי פעם, פעם בשבוע-שבועיים, להזכיר, וגם זאת פעם אחת איזכור כזה, שקשה לך בלי אינטימיות של דירה משלכם. שלא יחשוב לרגע, ששכחת, אבל גם שלא להכנס למריבה על העניין הזה. שיבין שזה מה שהופך אותך למאושרת (ואין לי ספק שגם הוא רוצה בזאת), אבל מבלי לגרום לו להתנגד לדעתך (מה שעלול לקרות אם פותחים זאת למריבה).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
ממול לחמות
18.07.2006 • 13:20

מור יקרה,
את צודקת. נסי להתרחק, ומה שקורה אצל הבן השני שלך הוא לא אחריות שלך. זה אולי יהיה אפילו ציני לומר זאת: אם היא תמצא מפלט אצלו, כי הוא קרוב יותר, זה ייקל עליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083