קשרים חדשים: הימור וסיכון
בחורה אחרת
ערב טוב,שבוע טוב
⌄
לד"ר אורן חסון שלום,אני שמחה לבשר לך, שבעיקבות מה שיעצת לי מלפני כמה זמן, לשכוח מהבחור הזה ולא לשלוח לו את המיכתב, בהתחלה היה קצת מאכזב,ולא יכולתי.אבל עכשיו..אחרי שפגשתי בחור חמוד באינטרנט הוא גר בצפון וקטן ממני בשנהאני בת-22, אבל הוא חמוד ואיזהמפסח האחרון אנחנו מתכתבים במסינגר ומדברים בטלפוןעכשיו הבעיה היא כזאת אני לא יודעת אף פעם לא הייתי בתוך מערכת יחסיםאני משתדלת ללכת לפי האינטואציות לי שאומרות לי מה לעשות ומה לא.וזה עוזר..יש לי כמה שאלות שברצוני לדעת אותן והן:איך אני אדע שהוא רציני כלפי?הוא כל פם אומר לי "בואי ניפגש" ואני אומרת לו "ניבנה את הקשר לאט ובטוח"האמת? גם אני רוצה לפגוש אותו אבל קצת חוששת מה לעשות?אמרתי לו והוא יודע שאני רוצה בחור טוב בלי משחקים ובלי שיפגע בי{גם בו פגעו ואיכזבו אני מבינה אותו}איך אני אדע שהוןא לא מרמה אותי? ולא סתם בקשר איתי?כי באמת התחלתי להידלק עליו...ואני לוקחת אותו ברצינות..אשמח עם תיעץ לי מה לעשות, ואך להמשך..המשך שבוע טוב ונעים שהיה..תודה לך,סיוון
ד"ר אורן חסון
קשרים חדשים והימורים
⌄
סיוון יקרה,
קשרים, בין אם בתחילתם ובין אם בהמשכם, הם תמיד הימור. את לא יכולהלדעתמה באמת קורה, לפעמים גם הצד השני לא יודע בדיוק, ולפעמים גם את לא בטוחה ולא יודעת מהאתמרגישה. אבל כך בונים קשרים חדשים. מהמרים, ולוקחים סיכון, ובונים הערכות מחודשות, וממשיכים הלאה, ומקבלים בטחון רב יותר ככל שזה טוב יותר ולאורך זמן רב יותר. אני מאחל לך הרבה אהבה והצלחה.