אי הבנות בשיחות מיניות: גברים ונשים
סיוון
עזרה בהבנת הקשר
⌄
שלום רב,
אני נמצאת בהתלבטות ובחוסר וודאות לגבי קשר.. שאיני יודעת מה מהותו.מדובר בבחור שהכרתי לפני כחצי שנה, המפגש קרה כששנינו היינו באירוע.. כל אחד עם החברים שלו.. מאז שנינו מתכתבים דרך המחשב.. חשוב לי לציין ששנינו רווקים.תדירות ההתכתבויות - לעתים כל 3-4 ימים ולפעמים כל שבועיים או יותר..לפני 3 חודשים במהלך ההתכתבות העניינים זרמו ו"התלהטו".. אז, השיחה הסתיימה בקביעת פגישה בינינו והחלפת מספרי טל, אך הפגישה נדחתה כי לא הסתדר לו להיפגש משום שהיה לו אירוע משפחתי. מאז לא דיברנו על הפגישה... המצב דעך, והשיחות הפכו ל"מה שלומך..", תדירות השיחות ירדה לפעם בשבועיים שלוש..לפני כשבוע, במהלך ההתכתבות העניינים זרמו שוב לכיוון מיני, שנינו שיתפו אחד את השנייה בהעדפות מיניות, ברצונות ותאוות, ניתן להבין מהשיחה שהוא נמשך אליי מאוד, מיותר לציין ששנינו יודעים שיש בינינו משיכה הדדית. (חשוב לי לציין שאני יודעת בוודאות שהוא רווק ושמדובר בבן אדם רציני ואקדמאי).אני מעוניינת לדעת מה הוא יכול להרגיש כלפיי מהשיחות בינינו? האם יש בינינו סיכוי? אני בן אדם רציני (לא אחת של משחקים והעברת הזמן)..מה אני צריכה לעשות ואיך להתנהג על מנת שיהיה אפשר להתקדם הלאה לכיוון של יציאה ביחד או לפחות שיחות טלפוניות? האם להיעלם, להתנהג בצורה "ייבשה" או אולי להמשיך לזרום?תודה מראשסיוון
ד"ר אורן חסון
גברים, נשים, ואי הבנה מהותית?
⌄
סיוון יקרה,
עושה רושם שאת לקחת את השיחות המיניות ביניכם כמשיכה וכעניין רב בך כאדם, והוא לקח זאת כעניין מיני יותר, שלא אומר הרבה מעבר לזה. וסליחה על הסטריאוטיפיזציה – מה שקרה ביניכם די אופייני לגישה השונה של גברים ושל נשים, אשר גורמת ללא מעט אי הבנות הדומות לאלו שלך. אני יודע שאני עושה הכללה, אבל כמו כל הכללה, היא נכונה במרבית המקרים ולא בכולם. את מחפשת יחסים, נקודה ("אני בן אחד רציני... לא אחת של משחקים והעברת זמן"), והוא אולי מחפש יחסים, בעיקר, אבל אם אין לו את מה שהוא רוצה, אז בדרך הוא מוכן גם לבדיקות או התנסויות מיניות שאינן מחייבות. עד שימצא את מה שהוא רוצה להתחייב לו. כלומר, עד לשלב שבו, במקום להעלות דג בחכה שהניח במים, הוא עצמו יהיה הדג שלא רוצה להניח לחכה ולהשתחרר בחזרה למים.