אחריות וקבלה: מה לעשות?
לי
הוספה
⌄
הוספה למאוחר מיד לאהבה:אני לא מבינה.. רק לפני יומיים הוא אמר לי כמה שהוא אוהב אותי ומאוהב בי והשקיע כל כך.!! עד היום האחרון שלנו. חשבתי לדבר עם אבא שלו שהוא היחיד שיש לו השפעה עליו ושהוא נוטה להקשיב לו. מצד שני מה שאני לא אגיד זה ישמע רע והוא לא ירצה לעזור לי אם הוא ישמע שהתנהגתי אליו לא יפה. מצד שלישי אני רוצה שיגיד לו שלא יוותר כי אני לא רוצה שהוא יעבור את כל הלחצים והמשברים שלו לבד. רציתי להיות שם בשבילו.אני לא יודעת מה לעשות?? איך אוכל להחזיר את הגלגל אחורה ולמה התנהגתי אליו לא יפה , כמובן מאליו?? למה........... אני מרגישה כעס עליו אבל אני לא מאשימה אותו בכלל. אני רק רוצה שיחזור.
ד"ר אורן חסון
אבל את כנראה כבר לא יכולה
⌄
לי יקרה,
למרבה הצער, עוד לא הצליחו לגלות איך שולטים בזמן. מה שהיה היה, ומה שעשית עשית, והיו לזה תוצאות. לנשיאה בתוצאות ובעיקר ללקיחת האחריות, קוראים התבגרות. אז בודאי שאת רוצה שהוא יחזור, אבל את כבר כנראה לא יכולה.
לי
המשך
⌄
אבל אני רוצה לתת לו את מה שלא נתתי כמו שצריך כשהיינו ביחד. אני רוצה להשקיע בו ולעזור לו כי קשה לו. לתת לו משהו מתוק ברגע קשה. שהוא יראה בי המוצא הטוב שאליו יוכל לפנות כשקשה לו. לרפא את האהבה שלנו ולשקם אותה. נכון שהוא לא חייב לי כלום אבל אני מאמינה שהוא כן אוהב אותי מאוד ואני רוצה להיות שם בשבילו. אני לא רוצה להלחיץ אותו ...מצד שני אני רוצה לתת לו אהבה. לחזר אחריו.. לשלוח לו פרחים..לתת לו הפתעות. ולתת לו הרגשת בטחון שהוא יכול לבוא ולדבר איתי על הכל. אני רוצה שייזכר בדברים הטובים שהיו לנו כל הכימיה והחיבה והאהבה האינסופית שהיתה לנו. ועדיין קיימת.והיא יכולה לפרוח. דווקא עקב הפרידה אני מעריכה אותו יותר כי אני יודעת שהוא לא מובן מאליו של אף אחד ובוודאי לא שלי.. מה היית מציע לעשות כדי שאולי יחזיר אותו? מה הכי פחות ילחיץ? מה הכי יזכיר לו את הדברים הטובים? אני לא יכולה לוותר עליו. לא רואה עצמי בלעדיו. אני כן רוצה לתקן את הקשר. אבל איך?