אובדן עצמי בזוגיות

תאריך פנייה: 29.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לוני
אוזן קשבת
29.02.2012 • 01:53

שלום
ד"ר,חבר שלי התגייס, ואני עתודאית ולומדת באוניברסיטה. הוא התגייס לקורס טיס, וזה אומר שאנחנו מתראים מעט מאוד.אנחנו בסך הכל ילדים, אבל מכירים מהיסודי, ובני זוג שנתיים וקצת. ראינו אחד את השני יום יום והיינו בקשר יום יום, 24/7.תמיד החשבתי את עצמי בחורה חזקה, אבל לאחרונה, אני מרגישה שאני מאבדת את עצמי. אני מרגישה שאני חיה את החיים שלי כאילו אני צופה בסרט' כשהוא לא כאן. אני מתגעגעת אליו. הוא תמיד היה נגיש, תמיד, וכל הזמן. ועכשיו, אני מרגישה כל כך לבד.אני יוצאת, אני לומדת, אני מעסיקה את עצמי, אבל אני מרגישה כאילו זה לא באמת אני. אני לא מרגישה ממשית. אני כמו רוח רפאים עם עור וגידים.זה מביך אותי להודות שכל כך קשה לי. מה אתה אומר?

ד"ר אורן חסון
להשלים עם מה שיש
01.03.2012 • 12:35

לוני יקרה,
הגדרת זאת נכון –איבדת חלק מה"עצמי" שלך. לחבר שלך יש עולם שלם ומאד אינטנסיבי, ואין לו פנאי אליך, והרוב אם לא הכל הוא שלא מרצונו. זו מציאות חדשה, ותצטרכי להתרגל אליה. אפשר לבכות את השינוי הזה, ואפשר לחפש לעצמך אלטרנטיבות לעיסוק ולהעסקה של ראשך. ואולי גם להבין שאת לא עצמאית כפי שחשבת שאת. את זוגית מאד, ונשאר לך בימים אלה מעט מאד מהחצי השני. תצטרכי למלא אותו בדברים אחרים, כי חלו שינויים הכרחיים. ותצטרכי בעיקר לקבל ולהשלים איתם. לומר לעצמך שזה מה שיש, ולהמשיך עם מה שיש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083