אובדן זיקפה: לא בהכרח סימן לא משיכה

תאריך פנייה: 08.01.2007 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שי
בעיות בזהות המינית
08.01.2007 • 21:22

שלום,
אני בחור בן 28 , זה עתה נפרדתי מחברה. הקשר היה אינטנסיבי וקשה. אצלי הוא התחיל עם חוסר ביטחון ביכולת לספק את החברה (מבחינה מינית). החוסר ביטחון הזה התעצם כאשר החברה גם לא "פירגנה". בפעם האחרונה שהינו ביחד לפני הפרדה בכלל לא עמד לי וזה הבהיל אותי נורא, פתאום נכנסו למוחי מחשבות טורדניות האם אני בכלל נמשך לבחורות, אני ממש נכנסתי לדכאון בגלל זה והמחשבות לא עוזבות אותי. אני לא יודע לאיזה טיפול אני צריך לפנות (מיני, פסיכולגי, פסכיאטרי).

ד"ר אורן חסון
זהות מינית? כנראה סתם חרדות
08.01.2007 • 23:22

שי יקר,
גברים רבים מאבדים זיקפה בזמן כזה או אחר. זה שזה קרה לך זה לא אומר שהסיבה היא שאתה לא נמשך לבחורות. אם העיניים שלך משכו אותך לבחורות עד היום, סימן שזה מה שאתה אוהב, בלי שום קשר לאבדן הזיקפה שלך. סביר הרבה יותר שזה קרה לך בגלל חרדות מכשלון ומחוסר בטחון.טיפול מיני זה הדבר הנכון לעשות. ייתכן שכל מה שאתה צריך זה רק אישור לכך שאתה בסדר, וייתכן שיש סיבות קצת יותר עמוקות לחששות שלך. מטפלים מיניים רבים הם גם פסיכותרפיסטים, כך שאתה לא צריך יותר מזה. חפש באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דני
זהות מינית? כנראה סתם חרדות
11.01.2007 • 18:53

שלום
שמחתי לקרוא את התשובה שלך, רציתי לדעת אם תוכל להמליץ לי על אחד כזה?ואיך אוכל לקבל טיפול מסובסד באיזושהי צורה (אני חבר בכללית מושלם)?תודה מראש

ד"ר אורן חסון
פרקטיקה..
12.01.2007 • 01:00

דני יקר,
אני לא יודע היכן אתה גר, ולכן לא יכול לענות לך. חפש באתר של איט"ם מישהו הקרוב למקום מגוריך, ושאל לגבי קופת חולים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083