אהבה, טינה וחוסר אמון בזוגיות

תאריך פנייה: 30.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עמית
חייבת לעשות משהו
30.01.2007 • 01:57

שלום.
חבר שלי נפרד ממני לפני 3 ימים. היינו 9 חודשים יחד. הוא טוען שההתנהגות שלי במשך הזמן שלנו יחד הביאה אותו למצב שהוא לא מרגיש כלפי כבר... חשוב להגיד שאני מסכימה איתו - הייתי לא בסדר בכל מיני דברים, ואין ספק לגבי זה - אבל הייתי מוכנה לעשות שינויים גדולים, והוא גם ראה את זה משך שבועיים - ועדיין גזר את החלטתו.אני לא יכולה לנשום בשלושה ימים האלו. אני לא מוכנה להאמין שאין שום סיכוי. זה לא הגיוני: אהבנו (כן! אהבתי אותו והוא אותי) כמעט שנה - זה לא יכול להיגמר ככה!אני חייבת לעשות משהו.האם יש סיכוי לשינוי? אני חייבת לדעת שיש סיכוי כזה.תודה.

ד"ר אורן חסון
ללמוד לקחים. הדבר החשוב ביותר.
31.01.2007 • 22:45

עמית יקרה,
אהבה היא רגש שנמשך לאורך זמן. אלא שכך גם טינה וחוסר אמון, שהם תוצאה של קשיים, חיכוכים, מריבות ודברים שהפריעו לו בך לאורך זמן. כל אלה כיסו אצלו על האהבה וגברו עליה. אני לא יכול לדעת אם יש סיכוי לאהבה שהיתה לחזור, ואם יש סיכוי לך להצליח ולהסיר את שכבות הטינה וחוסר האמון שלו, כדי לראות אם נשאר לו משהו מתחת. את זה רק הוא יכול לדעת.כנראה שהשבועיים שבהם הוא ראה אותך שונה, הביאו אותו למסקנה שזה כבר מאוחר מדי. ואם הוא אומר שהיום הוא לא מרגיש כלפייך דבר, וזה לא מתוך כעס רגעי שנועד לפגוע, אז אולי צריך להאמין לו. זה הגיוני, וזה אפשרי, וזה קורה לזוגות לא מעטים.ואם למדת משהו מזה להמשך היחסים שלך עם בן זוג, בין אם זה יהיה איתו ובין אם זה יהיה בקשר הבא שלך, זה יכול להיות הלקח החשוב ביותר בחיים שלך. ואולי בעוד שלוש או חמש שנים תגידי לו תודה, על שהכין אותך נכון לקשר עם הבחור המדהים שאיתו תהיי אז בקשר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083