אהבה חד-צדדית: מה לעשות?
חסוי
זוגיות
⌄
שלום .
..יש לי חבר כבר כמעט שנה וחצי .לאחרונה הוא מתנהג אליי מוזר לא כפי שהתנהג אליי כל הזמן .חשוב לציין שאנחנו גרים רחוק ובערים שונות אבל מבחינתי זה כלל וכלללא מפריע לקשר . אני דוגלת באמונה אם יש אהבה יש הכל . לאחרונה הוא הכירמישי חדשה ואני חוששת שהוא התאהב בה . הוא פתאום התחיל להתנהג אליי מוזרושונה כאילו נמאס לו ממני הוא אומר לי שהיא יפה , חכמה,רגישה ובי אין את התכונות האלה הוא אומר שאני מעצבנת וחופרת ושאני שואלת יותר מידי שאלות ..הוא אומר שהוא לא אוהב אותי אבל אני עדיין כן חושבת שהוא אוהב אותי ורוצה אותילכן אני לא מוכנה לוותר עליו ובלי שום קשר אני לא מתכוונת לוותר עליו . האהבה שלי אליו כ"כ חזקה שאין לתאר.הוא גם אמר לי שאני לא החברה האידיאלית.מה אני צריכה לעשות כדי לשפר את היחס שלו אליי?מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יאהב אותי מחדש (לשפר את הזוגיות)?מה אני צריכה לעשות כדי להשתנות?
ד"ר אורן חסון
אהבה דו-צדדית
⌄
חסוי יקרה,
חבל שלא כתבת בת כמה את.את דוגלת באמונה שאם יש אהבה יש הכל. לא תמיד זה נכון, כי, למשל, צריך גם לחיות ממשהו לפעמים, ולפעמים יש אהבה אבל אין לחם, והחיים יכולים להיות בלתי אפשריים. לפעמים יש אהבה, לפחות מצד אחד, אבל יש התעללות מהצד השני, כי הוא לא יודע לאהוב גם אם הוא חושב שזו אהבה. ובמקרה שלך, בכלל לא ברור אם יש אהבה גם מהצד השני. יכול להיות שהוא באמת התאהב במישהי החדשה. אם זה נכון, אז מה שיש רק אהבה חד צדדית.ואז, זה קשה, וזה כואב. ואת שואלת, מה את צריכה לעשות כדי לשפר את היחס שלו אליך. קשה לי לענות לך על זה, כי אני לא יודע מה מפריע לו או הפריע לו בך. יתכן ולעולם לא תדעי. אבל נסי לחשוב מה קלקל את היחס שלו אליך. האם זה משהו שעשית? או שלא עשית? ואם לא, אז אולי באמת אין לך הרבה מה לעשות, אלא להמשיך את חייך הלאה, לרפא את עצמך, ולחפש אהבה חדשה, כזו שתהיה דו צדדית.