אבא לילדים שלא תורם - פורום זוגיות
שרון
נשואה לעתיק
⌄
דר' חסון שלום
אני נשואה 8 שנים +2 בנות..בעלי עובד אני עובדת מהבית ולא מרוויחה מיליונים ולכן, בעלי מתייחס אלי כלא עובדת...מהשנייה שהגיעו הילדים הרגשתי כחד הורית אני תמיד איתן . ...סתם לדוגמא שתבין את הראש לילדה היתה מסיבת סיום בבריכה ולי היה אזכרה ולכן לא יכולתי להגיע בקשתי שבעלי יקח אותה כשהבין שהאזכרה ב7 בערב התעצבן איך מעיזה לבקש ממנו ללכת ב17 למסיבה...ציפה שאני אלך עם שתיהן יחזור יתארגן ואז אלך לאזכרה והוא ישאר בבית לנוח ....זה ברמה שאחד ההורים שכבר כמה שנים הילדים ביחד, הופתע לראות אותו..שיחק אותה שסבל עם הילדה בבריכה והבנתי מאמהות אחרות והבת שלי שמאוד נהנה...אותי לא גידלו כך אבי היה שותף מלא הלך איתנו לגינה, בשבתות לטיולים, סיפר סיפור לפני השינה וכו' בניגוד לבעלי שגדל עם אמא עבד היו 4 בנים ממשפחה קשת יום...ובגלל זה האבא לא היה מעורב והיא עשתה הכל (בדיוק כמוני:(...שמעירה לו על כך מקבלת תשובה את לא עובדת ....לא מבינה מה קשור גידול הבנות לכך...לספר לילדה סיפור לפני השינה זה לא חלק מתפקידו כאבא? בערב שבת הולך להוריו עם הבנות אני הפסקתי ללכת כי הבנתי שככה אני מקבלת קצת שקט אני צריכה לארגן אותן בזמן שהוא ישן שנ"צ ואם מבקשים ממנו כדי שיזדרזו שיקלח אותן ישר אומר שלא ומאיים שלא ילך להורים שלו שבוע הבא כיאלו צריך להפריע לי...או שדואל למה אני לא מגיעה כיאלו שאם אני אגיע אני לא ארגיש פריירית שאני מארגנת והוא ישן ור מתעצבן עלינו שלא מזדרזות....דוגמא נוספת, שהיה את ההופעה של גאנס אנד רוזס היתה כתבה על כך הגיא פינס בקיצר, ריאנו 2 סלב שיצא להם טוב התחמקו מהמקלחות וההשכבות אמרתי לו אתה רואה קיבלתי תשובה זה בגלל שזה טלוויזיה הם גם לא עושים כלום....בקיצר במקום שיהיה לי שותף לחיים יש לי שותף לדירה שמצפה שיהיה לו אוכל ...לדבר איתו לא עוזר ...אחותי נשואה בדיוק לההיפך בעלה שותף מלא בגידול הילדים ...האם יש דרך לפתור את זה כי דיבורים לא עוזרים ...ההסבר זה את מרחמת על עצמך ולא עובדת מהשלא נכון ...גם עובדת ופשוט לא מרוויחה הרבה וגם חושבת שכזוג צריך להיות שותפים בגידול הילדים ולא רק האמא והאבא ישב מהצד ויתן ביקורת בלי לעשות כלום
ד"ר אורן חסון
אבא לילדים שלא תורם לפעילות הבית
⌄
שרון יקרה,
אני מפנה אותך לשיחה שניהלתי לפני שנים, כאן, במסגרת הפורום הזה. חשוב שתקראי את כל השיחה כולה – כי חשוב שתראי ותביני גם את הצד של זו שפנתה אלי, שאולי לא שונה בהרגשה שלה מכפי שאת הרגשת – גם אם יתכן שהסיפור שלך חריף או קיצוני קצת יותר.את השיחה תמצאי בקישור הזה:https://www.starmed.co.il/forum-93/msg-697751.אחר כך – קיראי בבקשה את השיחה הזו:https://www.starmed.co.il/forum-93/msg-716801. השיחה הזו היא חזרה של אותה אשה אלי, שבוע וחצי לאחר סיום ההתכתבות הראשונה – לאחר שהיא התחילה ליישם.אשמח לדעת מה את חושבת על כך.