זוגיות: מה שלא הפריע מספיק 8 שנים

תאריך פנייה: 18.08.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נטלי משדרות
דילמה לפני נישואין
18.08.2011 • 01:23

שלום
ד"ר אורן חסון,אני ובן זוגי יוצאים יחד קרוב לשמונה שנים. לפני כשבוע ימים הוא הציע לי הצעת נישואין, כמובן שהסכמתי כי הקשר שלנו חזק ואוהב. עם זאת, יש משהו שמאוד מפריע לי והוא שבתחילתו של הקשר שמעתי שחברי ניהל שיחת טלפון עם חברו ואמר לה שהוא התחל לצאת עם מישהי שנורא חמודה , כמובן שהוא יכול למצוא מישהי יותר יפה אבל היא נורא חמודה באופי. והוא ציין שיש לי בת דודה שנראית נורא טוב. לאחר מכן אמרתי לו שיצא לי בטעות לשמוע את השיחה והוא אמר שבת דודתי בדיוק בטעמו של חברו ולכן הוא סיפר עליה. סיפור שהתקשתי להאמינו וכמעט דרכינו נפרדו ולאחר מכן הוא ממש הצטער וככה זה נפתר. עד היום אני עדיין חסרת ביטחון, כמובן שגם אני בתחילת הקשר לא הכי התלהבתי מהכל ותמיד יש את המחשבה שאולי אפשר למצוא יותר טוב. מה אפשר לעשותכדי לשכוח את זה? והאם זאת סיבה מספיק טובה כדי לחשוב פעמיים לפני החתונה?

ד"ר אורן חסון
מה שלא הפריע מספיק 8 שנים
21.08.2011 • 01:14

נטלי יקרה,
אתם שמונה שנים ביחד. אם זה לא הפריע לך להישאר איתו את שמונה השנים הללו, הגיע הזמן שתניחי לזה, כי אחרת את לא הוגנת איתו. אם את מרגישה לא בטוחה בזוגיות הזו, ואת מאשימה את הארוע שקרה בתחילת הקשר, אולי כדאי שתלכי לטיפול פרטני, כדי ללמוד לשכוח, ואולי ללמוד לראות את הדברים האחרים שאולי מפריעים לך בנוסף לזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נטלי משדרות
מה שלא הפריע מספיק 8 שנים
29.08.2011 • 23:10

תודה רבה!!!!!!!גרמת ל להסתכל על המצב מנקודת מבט שונה!