גירושין לאחר 4 חודשים - מה עושים?

תאריך פנייה: 28.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
זוגיות על הסף
28.09.2006 • 16:16

ד"ר אורן חסון שלוםלפני כ 4 חודשים ממשנו את ברית הנישואין באהבה ובשמחה לאחר שנתיים הכרות. מריבה קשה שקרתה לאחרונה מאפילה על נישואינו.אפרט ממש בקצרה כי הסיפור עלול להיות מיגע: אני נפגעתי קשות מכך שיצר קשר עם חברתו לשעבר לאחר שביקשתי מספר פעמים שינתק עימה קשר כיוון שהיא מאיימת עלי- לפני נישואנו הם נפגשו והיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו. לאחר שגיליתי זאת בקשתי שינתק עימה קשר.נוצר בניהם קשר 3 פעמים ללא ידיעתי.-בשיחה בלבד.כשגיליתי זאת בפעם השלישית התחרפניתי לגמרי, צעקתי, בכיתי, נעלבתי...הייתי בהריון, השתוללתי, הפלתי...בן זוגי טוען שלא נעשה כל רע, שהוא לא שיקר אלא הסתיר את העובדה כיוון שחשש שזה יפגע בנו. הוא נבהל מאוד מתגובותי ומכך שערבתי את משפחתי.היו עוד טעויות בדרך....וכל אחד נשאר פגוע ועייף.בן זוגי החליט נחרצות שהוא רוצה להתגרש וזה המעשה הנכון עבורינו.על אף שטוען שהוא עדיין אוהב אותי.אני תמיד האמנתי שאעשה הכל למען נישואי ושיקום האמון והאהבה, הרי בחרתי בזאת. אני חשה שאין לי פרטנר וגם אני עייפה וכבר לא יודעת מה טוב.אני רוצה ללכת ליעוץ בעצמי או עם בעלי על אף שאמר שהוא לא מאמין בכך וזה לא ישנה שום דבר.מה דעתך על כל הסיפור?האם יש סיכוי להציל משהו כשבן הזוג השני כל כל נחרץ?אנו נשואים רק 4 חודשים.תודה, יעל

ד"ר אורן חסון
ללמוד להתגבר על קפריזות
30.09.2006 • 02:12

יעל יקרה,
לא הגיוני שאתם רוצים להתגרש לאחר ארבעה חודשים של נישואים, רק משום שהוא יצר קשר עם האקסית שלו, או משום שאת ערבת את בני משפחתך. הרבה יותר הגיוני שיש ביניכם משקעים קודמים, שהועצמו על-ידי הקונפליקט הנוכחי. אלא שאתם נשואים רק ארבעה חודשים ולכן סביר שיש סיכוי, אני רק לא בטוח עד כמה הוא טוב. אבל במצב הזה, שרק לפני זמן קצר רציתם להיות ביחד, מוטב להגיע ליעוץ זוגי, כדי ללמוד להתגבר על קפריזות (שם קוד ל"כעסים בלתי נשלטים"). אם תצליחו לעשות את זה, הסיכוי לשמור על הנישואים האלה יגדל באופן משמעותי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083