ירידה בחשק מיני בגיל 24

תאריך פנייה: 28.01.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מעיין
חוסר חשק מיני
28.01.2012 • 00:21

שלום,
אני בת 24 . במערכת יחסים כמעט 3 וחצי שנים ולאחרונה עברנו לגור יחד... בחצי השנה האחרונה התחלתי לשים לב לכך שאני פחות נמשכת או רוצה לקיים יחסי עם בן זוגי. חשוב לי לציין שאני רואה את עצמי מתחתנת איתו, הוא עושה לי טוב ולאורך כל התקופה שאנחנו יחד האהבה שלו כלפיי לא דעכה, ואין לי דבר אחד רע להגיד עליו. הוא הבנזוג המושלם ואני יודעת שלעולם אף אחד לא יאהב אותי ככה. לאחרונה התחלתי להסתכל אפילו על גברים אחרים ולהמשך לאחרים רק לא אליו. העניין מתסכל אותי מאוד כי אני אוהבת אותו אבל מרגישה שזה כבר לא כמו פעם. אני רוצה להתרגש ולהרגיש פרפריים בבטן וכבר שנים שלא הרגשתי את זה. אני לא יודעת מה לעשות.

ד"ר אורן חסון
כל האפשרויות
29.01.2012 • 21:51

מעיין יקרה,
יכולות להיו לזה סיבות שונות. חלק מהן יכול להיות נעוץ בך, ובצורך שלך בריגושים. יכול להיות שזה יקרה לך עם כל בן זוג. עם זאת, יכול להיות גם שזה עניין של תקופה ושל מעברים שאת עוברת בחייך. אחרי הכל גיל 24 הוא גיל של שינויים גדולים, בדרך כלל, בעצמאות ובקריירה. האם זה משפיע עליך ועכשיו את רואה את העולם ואת עצמך אחרת? – אולי. ומעבר לכך, לרגיעה המינית אצל נשים יכולה להיות לפעמים סיבה פיזיולוגית, כמו למשל סוג הגלולות שאת לוקחת (מה שצריך לבדוק עם הגניקולוג שלך). תצטרכי לבחון עם עצמך את כל האפשרויות עד שתדעי מה נכון לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083