יחסים תלותיים בגיל 16

תאריך פנייה: 24.10.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מעיין
מעיין
24.10.2005 • 15:17

שלום
ד"ר.אני בת 16 ויש לי חבר שגדול ממני ב 22 שנה (38) אני אוהבת אותו מאוד ואני גם יודעת שהוא אוהב אותי, אנחנו ביחד כבר 3 שנים ואני מרגישה שהחיים שלי תלויים בו כאילו אם הוא עוזב אותי אני לא יודעת מה לעשות וישר חושבת על איך אני התאבד.הוא גרוש עם 3 ילדים.טוב לנו נורא ביחד ,אבל יש בעיה אחת יש לו עוד משהי חוץ ממניהוא אומר שהוא איתה רק כי אין לו איפה לגור, וזה באמת נכון.אבל נורא קשה לי עם זה אני נורא אוהבת אותו ואין שום מצב בחיים שאני יעזוב אותו.לפני שבוע היינו במסיבה ומישהי באה להגיד לו שלום והביאה לו נשיקה על הלחי, אני ראיתי את זה ישר קיבלתי סחרחורת נכנסתי לשירותים והתחלתי להקיא ואחר כך התעלפתימה אתה אומר על הקשר שלנומעיין

ד"ר אורן חסון
יחסים תלותיים מדי
25.10.2005 • 17:37

מעיין יקרה,
בגילך (16), כשאת ביחסים עם גבר המבוגר ממך ב 22 שנה, ועוד יותר כאשר הם התחילו כאשר היית בת 13, בהכרח היחסים הם אסימטריים ומאד מאד תלותיים. זו בדיוק אחת הסיבות שבגללן החוק אוסר על יחסים מסוג זה. אני חושב שחשוב מאד שתלכי לייעוץ פסיכולוגי, קודם כל כדי ללמוד להשתחרר מהתלות, וזאת כדי ללמוד לעשות החלטות שקולות ועצמאיות יותר למען עצמך, מבלי להיות מושפעת ותלויה כל כך.לא ברור לי גם היכן ההורים שלך בתמונה הזו, אם בכלל, אבל אנא, למענך, קבלי את עצתי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083