תשובה אישית לשאלות ספציפיות

תאריך פנייה: 25.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרה
פלירט
25.06.2006 • 23:41

מה הכוונה לשדר זמינות ונכונות להתגרות ולהתמסר חלקית- כמה זה חלקי - אתה יכול לתת דוגמאות:למשל עבורי יש מסרים של שפת גוף- כמו העברת יד בשיער, לשלוח מבט, לחייךאו התגרות- למשל- נגיעה בזרוע או לחישה באוזנו, או דיבור מפלרטט כמו למשל לשאול ולהזכיר לו על חווויות מרגשות נעימות מהסוג שאני רוצה שהוא יעלה במוחו -אשמח לדוגמאות כי אולי אני טועה בדוגמאות שנתתי.מה זה אומר קלילות במידה מכובדת- כי אני לא רוצה לעשות רושם לא אמיתי.החברות שלי רובם מהתחום המקצועי שלי- וכולם נשואים וכבר אין להם את מי להכיר לי, במפגשים ובכנסים המקצועיים גם כולם נשואים,יש לי הרגשה שאני לא במקום/בחברה /בנסיבות הנכונות להכיר( לצערי כשהייתי באונברסיטה והיו לי הרבה מחזרים אכותיים- הראש שלי היה עסוק בלימודים ופספסתי אית ההזדמניות הכי טובות ליצירת קשרים עם גברים אכותיים פנויים ובריאים בנפשם)לגבי סטייליסט מה המלצתך- אני פתוחה לשמוע אם כי אני מרוצה מאיך שאני נראית ולדעתי זאת לא הבעיה אם כי תמיד יש מקום לשפור ויתכן שאני לא מושכת את האנשים שהייתי רוצה למשוך.

ד"ר אורן חסון
תשובה מאד אישית
26.06.2006 • 01:52

שרה יקרה,
את שואלת שאלות מאד ספציפיות שאין לי דרך לענות עליהן מבלי להכיר אותך, בעיקר משום שאת שואלת לגבי המידה הנכונה. זה נכון לגבי המראה, זה נכון לגבי הסטייל שלך, וזה נכון לגבי מידת הקלילות שלך או המגע. הנקודות שהעלית הן נכונות, אבל אני צריך להכיר אותך מקרוב כדי להשיב לך על שאלותייך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083