תמונות עירומות של גברים: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 13.03.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שרי
בחורות ערומות
13.03.2006 • 15:37

שלום
לך ד"ר חסוןאני אלמנה מזה 5 שנים, בשנה האחרונה הכרתי אדם נפלא ואנו גרים ביחד , הזוגיות נפלאה אך ענן קטן מעיב על מערכת היחסיים ובזאת כנראה רק אני חשה.בן זוגי נוהג לשמור במחשב תמונות של בחורות ערומות , לי הדבר מאוד מפריע שוחחתי איתו על כך אך הוא טוען שהוא לא מסתכל בתמונות ושזה בדיוק כשם שאישה יפה עוברת ברחוב. כיצד עלי לנהוג ?

ד"ר אורן חסון
פנטזיה רחוקה?
14.03.2006 • 19:44

שרי יקרה,
לא כתבת מה גילכם, ויש לזה שייכות חלקית, כלומר, להבנה אם תמונות הבחורות העירומות והצעירות (?) הן פנטזיה רחוקה, או פנטזיה מעט קרובה יותר. בעקרון, הרי אם הוא לא מסתכל על התמונות, הוא לא צריך אותן על המחשב, נכון? אם הן על המחשב כמודל אסתטי, קצת כמו פרחים יפים או תמונות נוף, הגישה היא אחת, וזה אולי נכון יותר בגילאים מתקדמים יותר, ואם הן מקור לפנטזיה מינית, הגישה היא שונה. לכן, חבל שלא אמרת לי בני כמה אתם. יכול להיות שבאמת זה לא צריך להטריד את נפשך יותר מדי. והסתייגות מסויימת בכל זאת: מחקרים הראו שצפייה בתמונות אמצע של פלייבוי (או תמונות דומות אחרות) משפיעות על התחושות המיידיות של גברים באשר לבנות זוגן. לכן, אני לא יכול להגיד לך באופן חד משמעי שאין לזה השפעה, אבל אני כן יכול לומר לך שאת אמורה כבר להכיר אותו. אם הוא בשל ומנוסה מספיק, ואם הקשר שביניכם הוא טוב, אז ההשפעה הזו היא כנראה זניחה, וחבל על האנרגיה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שרי
פנטזיה רחוקה?
15.03.2006 • 08:15

שלום
ד"ר חסוןאני עונה על שאלתך לגבי גילנו אנו בגילאיי החמישים, בן זוגי לא מציג את התמונות לראווה, אלא שומר אותם במידה ושולחים לו אותם באיימלים.נכון שמערכת היחסיים שלנו יפה השאלה האם להתעלם מכך או שוב לשוחח עמו על אף שכבר דשנו בנושא זה .אינני יודעת כיצד לנהוג הודה לך על תשובתך המהירה.

ד"ר אורן חסון
פשרות, כשצריך?
15.03.2006 • 12:02

שרי יקרה,
מכתבי הראשון בעצם עונה לך על השאלה. אבל יש אולי עוד גורם אחד שנכנס לכאן, והוא עד כמה זה מפריע לך. אני לא חושב שזה אמור להדאיג אותך, אבל בסופו של דבר, גם את צריכה להיות מרוצה. אולי בעקבות תשובתי הדאגה שלך תקטן, אבל בסופו של דבר, ככל שהדאגה שלך גדולה והצורך שלו קטן, הפשרה תלך יותר לכיוון מחיקת כל התמונות או חלקן, ולהפך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083