פחד להפסיד בזוגיות - מה לעשות?
נעמי
שאלונת!
⌄
אני בקשר טלפוני און אנד אוף עם בחור שהביאו לי להכיר אפשר לומר חודש.בגלל סיבות שלי ולפעמיים סיבות שלו לא יצא לנו להיפגש.לאחרונה אני ניסתי להתחמק מפגישה משום שלא הייתי ממש סגורה על אותו בן אדם.מאז הטלפון האחרון הבנתי שנשבר לו במלוא המילה ומאז שלחתי לו אסמס ולא הזיר לי עבר יום.וחצי.נראה לי שהוא פרש.להמשיך לנדנד אולי הוא הבין שאני לא רוצה? או לעזוב את זה ?
נעמי
שאלונת!
⌄
אהי רוצה להוסיף שביום שקבענו להיפגש הוא שלח לי הודעה שאצור איתו קשר במהלך היום וכשיצרתי אז הוא אמר שהוא עסוק ורק כעבור 7 שעות התקשר וטען שהוא היה בעבודה בשל בלאגן אבל אחר כך הוא אמר שהוא לא עבד כאילו הוא שיקר וזה עוד יותר פסל אותו מבחינתי ולא עודד אותי להיפגש משום שאולי הוא העליל לי מסכת שקרים.אז זה לא הקטע של משחקי כוחות מי ירד ממי ראשון..!
ד"ר אורן חסון
הפחד להפסיד, למרות הסימנים
⌄
נעמי יקרה,
מכיוון שלא היית החלטית, ורצית ממילא להתחמק מפגישה, למה שתרדפי אחריו עכשיו? אם לא היית סגורה, יכול להיות שהוא הבין בצדק שאת לא רוצה. ואם יש לך סימנים "רעים" נוספים לא לרצות, מדוע את מתלבטת?אולי כי את פוחדת שאת בכל זאת מפסידה משהו... אם את פוחדת קצת, עזבי את זה והמשיכי הלאה. אם את פוחדת הרבה, בדקי איתו עוד פעם, כדי לא להשאר בתחושת החמצה. ואם הוא לא רוצה בכל זאת, אז ממילא התחושה הראשונית שלך אמרה לך שזה אולי לא זה. המשיכי הלאה.