היא תלויה בהורים - מה עושים?
ישי
פרידה שלא תלויה בבני הזוג
⌄
לד"ר חסון.שלום רבערב טוב.הייתי בקשר עם בחורה שמאוד אני אוהב אותה במשך שנתיים וחצי, אך מסיבה אישית בנוגע אליי ההורים החליטו שהקשר הזה לא אמור להיותהם מאיימים על הבת זוג שלי שאם ניפגש הם יעשו לי שחור ורק בלאגן, היא נלחמה איתם במשך חודש שלם על הזוגיות שבנינו,אך הם לא מוכנים לשמוע את השם שלי בביתם, אמרו לה אם את איתו אז אין לך מה לחפש בבית שלנו. למרות שרציתי לדבר עם ההורים הבת זוג סרבה, כי הם מאיימים עליה עד אין סוףהיא נמצאת במצב מאוד קשה, היא מתוסכלת, מצד אחד היא רוצה להיות איתי ומצד שני להיות עם ההורים ושיהיו לצידה.נפגשנו השבוע אני והבת זוג ודיברנו על הכל, היא התחילה לבכות עד שהפנים שלה התמלאו באיפור של העניים (שחור)והיא לא יכולה לעמוד במצב הזה יותר אז פשוט החלטנו שכל אחד ימשיך בדרכו.אני לא מוכן לקבל את זה, אני חושב שאין סיבה מוצדקת לפרידה הזו.מאוד קשה לי עם המצב הזה. גם כשאני עם חברים אני חושב על זה,וכשאני בבית הראש שלי מתמלא במחשבות.תודה מראש על תשובתךישי
ד"ר אורן חסון
היא בכל זאת תלויה בבת הזוג
⌄
ישי יקר,
לא כתבת בת כמה היא, אבל עושה רושם שהיא תלויה בהורים, ולא יכולה לוותר על הקשר איתם. ומן הסתם, למרות שהיא מאד רוצה להיות אתך, חשוב לה יותר הקשר שלה עם ההורים. זו הבחירה שלה, שגם אם היא לא מוצאת חן בעיניך, אתה צריך לקבל אותה. מבין האפשרויות העומדות בפניה, ושתיהן קשות, היא בחרה בזו שאיתה היא יכולה להתמודד יותר בקלות. אולי בעוד כמה שנים, כשהיא תהיה בוגרת יותר ועצמאית יותר, היא תוכל לעשות בחירות אחרות. היום, במצבה הנוכחי, היכולת שלה להחליט היא חלק ממה שהיא.