תודה - פורום זוגיות
מתוסכלת
תודה
⌄
רציתי להודות לך על ההיענות ועל היחס בנוגע לבעייתי (מיום 18.6), אתה עושה עבודה מופלאה ונהדרת! המשך כך !
ד"ר אורן חסון
תודה
⌄
מתוסכלת יקרה,
תהיתי איך תקבלי את התשובה שלי, ואם תהיי חזקה מספיק להבין... תודה לך!
מתוסכלת
תודה
⌄
למען האמת , הפנמתי את דברייך ואבל המערכת יחסים שקיימת רק הולכת ומחמירה ולא רק בתחום האינטימי, אני מרגישה כל כך פגועה ולא רק בשל העובדה שהוא מתייחס אליי כאל אובייקט מיני ( ואני אכן מרגישה כך) בנוסף לכך אני מרגישה יחס מזלזל מצידו גם בשיחות הטלפון שמתקיימות פעם ביום והן בשעות הלילה. אני רואה אותו פעם ב-11 יום והדבר לא קל לי כלל אך מבחינתי זאת עובדה קיימת (כאמור הוא בצבא- קורס קצונה) . מפריעה לי העובדה שהוא לא מתאמץ ליצור איתי קשר טלפוני והדבר לא מפריע לו כלל , מבחינתו לדבר פעם ביום בלילה זה מספיק! (דבר שקצת קשה לי לקבל). הבחור מושפע מאוד מהחברים בצבא שאומרים לו שלא צריך לדבר כל כך הרבה, אז למה שבכלל תפריע לו העובדה שהוא לא מדבר איתי.הוא בחור בעל אופי מאוד קשה (למדתי להכיר זאת במהלך התקופה שאני איתו) ולצערי הרב הרגלתי אותו שבכל מצב אני אהיה שם לצידו ואחכה לו כשיחזור הביתה (בקיצור כרגע הוא לוקח אותי "כמובן מאליו " , אני חייבת "לקחת את המצב לידיים" כי אני בכל אופן מרגישה שאני מאבדת שליטה, אני חשה שאולי אני עדיין איתו כי התרגלתי אליו , הוא החבר הראשון שלי , הנשיקה הראשונה, האהבה הראשונה , הוא הבנאדם שמכיר אותי הכי טוב בעולם. וכן , אני מפחדת איך אוכל לעבור את אותו תהליך שנית. כשניסיתי לדבר איתו היום לגבי תדירות הטלפונים והעלתי בפניו את הרגשות שלי הוא אמר: " אני לא מבין מה הבעיה שלך, למה את "חופרת" בנושא הזה, אז מה קרה אם לא דיברנו כל היום , לא יצא אז לא יצא מה לעשות? ..." . איך להגיב במצב כזה ? הכל כרגיל כאילו כלום לא קרה? להראות שהדבר לא מפריע לי ולא להראות התעניינות ואז אם הוא באמת אוהב אותי אז הוא ירדוף אחריי? המצב כרגע מאוד נוח לו, הוא שקוע במיליון ואחד דברים אז לדבר עם חברה שלו כנראה שלא אחד מהם! מה לעשות? כי כנראה שלדבר זה לא מספיק וטיפול זוגי לא בא בחשבון אז מה הלאה....אני יודעת שמגיע לי לקבל יחס טוב יותר ואולי אם כרגע אני לא מבינה את זה אולי כעבור זמן מסויים הבין זאת!תודה רבה " מתוסכלת"