תודה על הפירגון - פורום זוגיות
יסמין
תודה
⌄
שלום
אורן.אני לא יודעת באיזה נס אני הגעתי לפורום הזה אבל זה היה כתוצאה של חיפוש אינפורמציה לגבייייעוץ,כלומר, אני בעצמי הייתי מעוניינת בעתיד ללמוד עבודה סוציאלית ותקשורת בין אישית ולנהל אותו הפורום כמו שאני כותבת בו עכשיו, תמיד הייתי יועצתטובה לחברותיי וזה התחום שמעניין אותי מגיל מאוד צעיר, ראשית אני מעריצה אותך עלהמסירות, האהבה למקצוע והרגישותשאתה מפגין כלפיי האנשים שכותבים בפורום, הייתי רוצה ללמוד ממך , אולי שתנחה אותי בהמשך דרכי המקצועית.(אבל זה לא לפורום הזה).דבר שני אני רוצה לומר לךתודהעל העצות הנפלאות, אני אפילו לא רושמת לך את בעיותיי כי מספיק לי לקרוא את התגובות שלך לאנשים, יש הרגשה שאם אני אאסוף את כל התגובות שלך אז אפשר לחבר מהם ספר נפלא לזוגיות בריאה, אתה מתמקד במיוחד בתיקון"האני"ולא בתיקון האחר, אתה עוזר ל"בעל הבעיה" לעזור לעצמו ולא לשפר את בן זוגו, אני לומדת ממך המון, תודה רבה.
ד"ר אורן חסון
תודה רבה על הפירגון
⌄
יסמין יקרה,
תודה רבה רבה על הפירגון. ואת קולעת בול בשני דברים:א.שאני מתמקד בצד הפונה אלי. ממילא לא אצליח להשפיע ישירות על הצד האחר, אלא דרכו. וכל שינוי שאדם עושה בהתנהגות שלו, בהכרח משנה את התנהגות הצד השני. זה הדבר הנכון לעשות בפורום כזה, וזו מדיניות מוצהרת שלי.ב.אני באמת עובד על ספר נפלא לזוגיות... :-) שיתבסס במידה רבה על הדברים שאני כותב כאן, אבל כמובן עם מבנה מסודר, ועם הסבר מגובש של התפיסה הכוללת.