תאום ציפיות בזוגיות - טיפים

תאריך פנייה: 09.01.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שושנה
חוסר
09.01.2006 • 13:25

אני ובעלי נשואים כבר שמונה שנים יש לנו 3 ילדים שהגדול בן שבע הקטן בינהם בן שלושאני עובדת כמנהלת עסק פרטי משפחתון עצמאית ומחזיקה לבד בבית 5 ילדים קטניםתינוקות.בחמש שנים האחרונות - ישנה ירידה בחשק המיני אצלי ולעומת זאת אצל בעלי ישנה עליה גובהה מאוד, דבר זה גורם לנו למריבות אינסופיות וכמה פעמים אפילו הגענו למצב של שיחה על גירושים,ניסינו הכל !! אנחנו מדברים חופשי בפתיחות ומוכנים לנסות כל דבר כדי לעורר שוב את החשק.מה לעשות???היחסים בינינו חמים ואוהבים, אנחנו משפחה מאוחדת אבל הנושא הזה מהווה בעיה וגורם לכל הויכוחים.בעלי מחפש את האישה שהייתה לו לפני חמש שנים ואני מנסה להסביר שזה תקופה וזה עובר האים זה באמת כך? יש לציין שגם אני וגם בעלי עובדים מאוד מאוד מאוד קשה.אני חוששת שלמרות האהבה העצומה שיש בינינו ולמרות שאנחנו בכל שאר התחומיים ממש ממש משלימים אחד את השני. פה אנחנו פשוט לא מסתדרים.האם באמת אין פתרון???

ד"ר אורן חסון
תאום ציפיות ותאום מעשי
10.01.2006 • 00:11

שושנה יקרה,
יש ביניכם בעיה של תאום. אני מציע לכם ללכת למטפל מיני. לא כדי לבדוק מה לא בסדר בכם, אלא כדי לקבל כלים מצד אחד להגביר את העוררות המינית שלך (אולי באופנים התנהגותיים או באמצעות עזרים שונים, ולפעמים יש סיבות פיזיולוגיות, כמו למשל סוג הגלולות למניעת הריון), ומצד שני להבין את ההבדלים שביניכם, כדי להגיע לתאום ציפיות ולתאום מעשי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083