שעבוד לזנות: מה לעשות?
אנונימה
יזיזות עם גבר נשוי
⌄
שלום
למומחהאני בת 26 ועד לפני חודשיים בערך עוד הייתי בתולה מאז אני נמצאת במערכת יחסים שבימינו קוראים לה יזיזות עם בחור בן 27 נשוי עם ילדה לפי מיטב הידוע לי כי הוא לא רוצה לספר לי יותר מידי אני עליתי על זה שהוא נשוי רק במפגש השלישי שלנו.הקשר ביניינו נוצר בעקבות כך שהוא יום אחד התקשר אליי מחסויי(מה שהוא עדיין עושה עד עצם היום הזה) ואמר לי שחברה שלי יפית נתנה לו את המספר שלי,ואמרה שאני בחורה חמודה והוא רוצה לפגוש אותי. כמובן שאף חברה שלי לא היתה עושה את זה וגם אין לי שום חברה בשם כזה.אני סירבתי ואמרתי לו שאין מצב שחברה שלי היתה עושה כזה דבר ועוד בלי לדבר איתי ושכנראה מישהו נתן לו את המספר שלי ואני רוצה לדעת מיזה כי לפני זה הייתי עם עוד איזה בחור אחד שהתקשר אליי בדרך דומה לשלו ונפגשתי איתו פעם אחת אצלי בדירה, אך הוא טען שהוא לא מכיר את הבחור הספציפי הזה ועד היום הוא טוען שכך ואני לא יודעת בוודאות מה לחשוב אם יש או אין קשר בינהם...אבל סביר להניח שזה פשוט חבר מביא חבר. שכנראה החולייה המקשרת בינהם הוא בחור שעשיתי אותו צאט והוא בא אליי לדירה ומאוד נפגעתי ממנו גם כי ישר אחרי שהיה איתי וגמר הוא ברח לי למרות שאמר שהוא יחזור והוא כנראה נתן את הטלפון שלי לאנשים.טוב אז אני הסכמתי לפגוש את הבחור הזה שהתקשר אליי אחרי שהתקשר מלא פעמים והשתכנעתי שיבוא אליי והוא בסך הכל נשמע לי נחמד בטלפון ולמה שלא נפגש אז הוא בא אליי לדירה שלי וישר התחיל לגעת בי ובמפגש השני איתו כבר איבדתי איתו את בתוליי.פעם אחת הוא הפתיע אותי ובא ביחד עם חבר אתיופי שלו ושניהם כל אחד בתורו ביצע בי מין אנאלי בזמן שירדתי לכל אחד מהם בתורו. למרות זאת אני כן הבעתי התנגדות לנוכחות של החבר שלו למרות שבסופו של דבר נתתי גם לו.פעם אחת התקשר אליי גבר בן 45 גרוש ואמר לי שהוא חבר של הנשוי שלי והוא רוצה להיפגש איתי ומאוד כעסתי על כך ולא עניתי לטלפונים של הנשוי ואמרתי לעצמי זהו אני חייבת לגמור את הסיפור הזה ושזה הקש ששבר את גב הגמל אבל בסוף נשברתי כי הוא לא הפסיק לצלצל אליי.אני רוצה לציין שאני נמשכת אליו ואם לא הייתי נמשכת אז זה לא היה ממשיך מבחינתי.רציתי גם לציין שאני לא נהנית איתו אני לא גומרת איתו בסקס ואולי רק פעם אחת שאוננתי לידו.תמיד נורא כואב לי איתו אפילו אם זה רק החדרה של אצבע .כמובן שלא מעניין אותו אם אני גומרת או לא.בטח אתה שואל את עצמך למה הגעתי למצב הזה ולמה דירדרתי את עצמי אך צריך להבין את הרקע שלי, זה פשוט פעם ראשונה בחיים שלי שמישהו מגלה בי עניין, גם זה רק סקס זה גם משהו בשבילי והרי שסקס זה חשוב ותמיד אני הייתי ביישנית ולבד אף פעם לא היה לי חבר, שלא נדבר על אהבה שמיבחינתי קיימת רק בהוליווד ובשירים אבל רק לא אצלי.אז מכל ההקדמה הארוכה הזו איך אני יכולה לצאת מהאדישות הזאת שלי?אני פשוט לא מרגישה כמה שזה לא טוב לי המערכת יחסים הזו למרות שכל מי שסיפרתי לו על זה אומר לי שאני צריכה להפסיק עם זה ושהוא מתייחס אליי כמו זונה.אולי אני צריכה דעה של מומחה כדי באמת להיות יותר החלטית ולשים סוף לכל זה.תודה.
ד"ר אורן חסון
תהליך של שעבוד
⌄
אנונימה יקרה,
אני לא בטוח שמה שתארת נכנס להגדרת אונס. אבל לא זה העניין. הדבר החשוב הוא שהגבר הנשוי איתו את בקשר הוא סרסור לזנות, והוא משעבד אותך לזנות. הוא שולח אליך גברים לסקס, ויכול להיות אפילו שהוא גובה עבור זה כסף.מה שהוא עושה זה קלסיקה של שעבוד שלך לזנות.ואת נשארת איתו כי את מקבלת ממנו משהו. אם זה היה בינך לבינו בלבד, מילא. אבל זה הרבה מעבר לזה, ולזה את לא צריכה להסכים. הוא מוריד אותך לזנות מבלי שאת שמה לב. שימי לב.אם את רוצה להתנסות בסקס, חפשי גבר שייתן לך יותר כבוד ותשומת לב, ולכן גם יותר קשב בעת האקט המיני, כדי לענג אותך ולא רק את עצמו. אני בטוח שתוכלי למצוא כזה, אם תדעי לנהוג נכון.ובאשר לכאבים שלך, לכי לגניקולוג כדי לבדוק את זה.