שנה טובה!
ד"ר אורן חסון
שנה טובה!
⌄
שנה טובה לכל הגולשים בפורום הזה, וגם לכל יתר בני האדם על פני הפלנטה הלא פשוטה הזו.אני יודע שלפורום יש קוראים רבים, גם כאלה שאינם כותבים ובסופו של דבר מגיעים אלי לטיפול פנים אל פנים או בעזרת סקייפ (או טלפונית), לפעמים לאחר קריאת הפורום של חודשים או שנים. אני מודה לכולכם על ההערכה שאני רואה מוקרנת מכך, הן דרך התגובות והתשובות שלכם והן דרך היכולת והנכונות להתמודד עם התשובות שלי.אני יודע שלא תמיד הן קלות. אחרי הכל, כשפונה אלי אדם בפורום, אני צריך לנסות לא רק להבין אותו או אותה, אלא גם לעזור לו או לה להתמודד עם פחדים וקשיים בדרך לחיפוש דרך חדשה. אם אסתפק בלומר לכם: כן, בן הזוג או בת הזוג שלכם הם נוראים ואיומים, תגידו להם את זה, לא עשיתי כלום. אני רואה את תפקידי בפורום בלעזור לכם לחפש דרך לשנות משהו בכם, שישנה משהו גם בצד השני, ויפעיל אותו או יגרום לתגובה יעילה יותר לכם. אני מקווה שאני מצליח לעזור לכם לראות דברים אחרת. התגובות שלכם, כאן ובאופן אישי, מחזקות אותי שאני בדרך הנכונה. אחרי הכל, מדובר בתהליך שונה מאשר בתהליך של טיפול פרטני או זוגי, כי הוא קצר יותר.אז שוב -שנה טובה לכולכם, והרבה טוב, שנה שתהיה בה אהבה ושמחה, ושתדעו להתמודד עם הקשיים, כי תמיד יהיו כאלה גם, ולחזור מהר לתחושת הסיפוק והטוב שלכם. כי זו הדרך לאושר - ההבנה שאין "רק אושר" אבל יכול להיות "מספיק אושר".
רונה
שנה טובה!
⌄
איזה כיף שסוף סוף אפשר להגיב. הזדמנות לומר לך כמה הפורום הזה נותן לי וכמה מרתק לקרוא את תשובותיך.לפעמים בא לי לריב עם בעלי רק כדי לבוא אליך לטיפול, אבל מה לעשות שמרוב עצות חכמות שלך אני כבר יודעת מראש איך לא ליפול לכל הבורות?תודה לך ושנה טובה :)
נעמה
שנה טובה מאד גם לך
⌄
ובאמת שמגיע לך. אני עוקבת אחרי הפורום כבר כמה שנים. העצות שלך, דווקא לאחרים, עזרו ועדיין עוזרות לי לעבור תקופות של משבר. התשובות הענייניות, האופן בו אתה קורא קורא מצבים ואנשים רק מבין השורות - מעוררים השראה ויותר מכך נותנים ביטחון בהחלטות, מחשבות, פעולות, ואני בטוחה שלאחרים גם כן. אתה עושה עבודת קודש. שתהיה שנה מבורכת בעשייה בהצלחה ובריאות.
שירן
שנה טובה מאד גם לך
⌄
מצטרפת לדברים של נעמה, גם אני עוקבת מידי פעם ושוחחתי איתך מספר פעמים עצותיך מאפשרות להגיע להחלטות הנכונות
תודה ושנה טובה ומתוקה שנה של זוגיות טובה והעיקר בריאות.
יהודה
שנה טובה!
⌄
תודה רבה
ד"ר אורן חסון
תודה רבה לכולם!
⌄
והרבה טוב לכולנו.
אני
גמר חתימה טובה לך דר' חסון
⌄
ולכל הגולשים באתר.