שיפור עצמי לפני זוגיות

תאריך פנייה: 01.12.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רונן
נפילות בקשר
01.12.2011 • 00:05

אני ב21 והיא בת 21 התחלנו את הקשר והוא נימשך 3 חודשיים, עם פרידות ומריבות בגלל טיפשותי ובגלל חוסר הבנה שלי כי זה הקשר הראשון שלי.לאחר 3 חודשיים נפרדנו לפרק זמן של 3 חודשיים וחזרנו, בתחילת הקשר הראשון שלי איתה היא התליחה להגיד לי שהיא אוהבת אותי אבל זה מכיוון שלבשתי מסיכה והייתי אדם שהוא לא אני אלה מי שהייתי רוצה להיות בישבילה.היום נפרדנו ואני מאוד אוהב אותה היא אומרת לי שהיא חזרה אלי מתוך רחמים וויתור עצמי, ושלא אוהבת אותי יותר ואין שום רגש כלפי, אני מאוד אוהב אותה ואני מוכן לעשות הכל בישבילה כדי שתחזור אלי, אך היא אומרת שהאדם שאני באמת הוא לא מוצא חן בעינייה והיא צודקת אני באמת חלאה ושפל אך עדיין אוהב אותה ורוצה להיות אדם אחר.איך אפשר להחזיר אותה חזרה אלי?

ד"ר אורן חסון
ללמוד את עצמך קודם?
03.12.2011 • 22:04

רונן יקר,
אני מציע לך קודם כל ללמוד את הלקח לעצמך. אתה אומר שאתה "חלאה ושפל", ורוצה להיות אדם אחר. התחל בזה. שפר את מה שאתה חושב שלקוי בלי שום קשר אליה. אחרת ממילא זה לא יהיה הדבר הנכון, ולא תתאים לה. לא כל עוד אתה לא מאמין בעצמך. בדוק מה נכון ומה לא נכון בתדמית שלך את עצמך ושל אחרים אותך, תן הערכה לעצמך מה אתה רוצה להשיג עם עצמך, ועבוד על זה. כשתהייה מוכן, וזה יכול להיות הרבה זמן, וכשתהיה בטוח שאתה אדם טוב שעמד במבחנים, תוכל לבדוק מה קורה איתה, או אולי למצוא בדרך בת זוג שבאמת תהייה ראוי לה, ושהיא תהיה ראויה לך, כאדם טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083