שיפור זוגיות: טיפים ואינטימיות

תאריך פנייה: 02.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רלי
יחסי מין אחרי לידה
02.10.2006 • 23:52

שלום.
ילדתי לידה ראשונה לפני ארבעה חודשים.אני בת 29 ובעלי 30.בכל מקום אני שומעת על בעיות וירידה בחשק,ואיו אני-ההיפך,רק יותר מעונינת.בעלי עובד שעות ארוכות ושעות ההליכה למיטה שלנו לא מסונכרנות בגלל התינוק.בבוקר אני קמה מוקדם ובקיצור-אני לא פוגשת את בעלי במיטה!ניסיתי להציע לו לבוא איתי לסקס ולחזור לעיניניו,אמרתי שאנחנו צריכים לעבור לקויקים...בהומור,ברצינות,בכל דרך.ללא תוצאות.אני כל כך מתוסכלת ומפחדת מפגיעה בזוגיות!אני חוששת שבעלי לא נמשך אלי אחרי הלידה,למרות שהוא מכחיש זאת ומתעצבן עלי ונפגע כי הוא אומר שתמיד נמשכים למי שאוהבים בכל מצב.אני עברתי אונס בהיותי בתיכון על ידי גבר שהמשכתי להיות איתו במערכת יחסים לאחר מכן ולקח לי ולבעלי שנים לשקם אותי מהחויה ברמה נפשית וגופנית.אך מרגע ששוקמתי,גיליתי את מיניותי ורציתי להתחיל להנות מהחיים עם בעלי,הוא נסוג וממש חלה אצלו ירידה בחשק.חיכיתי בסבלנות והמצב השתפר אבל אני מרגישה שהדחף שלי גדול משלו.אני פוחדת גם שאני מבקשת הוכחה לאהבתו באמצעות מין...כמו מה שסיבך אותי בתיכון.אני פוחדת להלחיץ אותו אבל כועסת עליו וממורמרת ופוחדת שיטען לחוסר זמן,עייפות וכו...הכי גרוע:מאז הלידה לא קיימנו יחסים עם חדירה מלאה כי אין לנו אמצעי מניעה(בסוף החודש אשים התקן).בלגן!!!האם יש סיכוי שיחזור לו החשק? עזרה.תודה!

ד"ר אורן חסון
אמצעי מניעה
04.10.2006 • 00:14

רלי יקרה,
נסי קודם כל, בשיתוף פעולה עם בן זוגך, למצוא זמן לשניכם ביחד. לפחות ערב בשבוע, בהגדרה, שיהיה שלכם. ואל תהיו בזמן הזה רק לבדכם, אלא נצלו את זה ליציאה, לבילוי, להליכה, ולכל מקום שיאפשר לכם להרגיש ביחד, ולדבר מדי פעם. זה יגביר את האינטימיות ביניכם. אל תצפי לשינוי מיידי כתוצאה מכך, אבל כן לשינוי הדרגתי. ו... בינינו? אם את לא משתמשת באמצעי מניעה, בהחלט יכול להיות שזה מפחיד אותו, או מאיים עליו, או שזה לא זה. יכול להיות שהחזרה לאמצעי מניעה גם היא תעזור לו להתקרב אליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083