שינוי תדמית עצמית: טיפים ופתרונות
ליעדי
המשך
⌄
אני בת 23.היתה לי מערכת יחסים במשך שנתיים וחצי עד לפני שנה וחצי.זאת היתה מערכת קצת מוזרה.הסתרנו אותה מפני החברים כי ככה החלטנו.ממש קשה לי לכל העניין של הזוגיות.אני נבוכה,מתביישת,אני מתביישת להתנשק ליד חברים(רק אם אני שיכורה אז אני יותר זורמת).אני מרגישה שיש לי מחסומים כלפי קשרים והחודש הזה התברר לי שהבחורים מרגישים זאת.פרט חשוב שאולי באמת שכחתי לציין הוא שעד לפני כמה חודשים הייתי די מלאה-אפילו "דובה" במילים שלי.רזיתי כ-20 קילו והיום אני שוקלת 60.הבטחון העצמי שלי לא כל כך גבוה.אני בטוחה שזה גם מה שגורם לי להתבייש.אני עדיין לא שלמה עם עצמי.אני לא רגילה שבחורים מתחילים איתי-כי בעבר הייתי שמנה.עכשיו המון מתחילים איתי ולא מפסיקים להחמיא לי אך עדיין אני תקועה.
ליעדי
ד"ר אורן חסון-המשך הפרטים שלי
⌄
ד"ר אורן חסון
ד"ר אורן חסון
עניין של תדמית
⌄
ליעדי יקרה,
זה ששינית את המראה שלך, שינה את התדמית העצמית שלך בראש, אבל עדיין לא ברגש. האחרונה נבנית על סמך נסיון קודם, והמון המחזרים הנוכחי עדיין לא הצליח להשכיח ממך את כל הפגיעות הקודמות שפגעו בך. גם הסתרת מערכת היחסים שכן היתה לך, לא סייעה לך להרגיש חופשיה בחברה, ובודאי שבחורים מרגישים את הכבדות הנפשית שלך. זה הדבר שאת צריכה לשפר, והדרך הנכונה היא על-ידי תרגול. כפי שאמרו פעם, את צריכה ללמוד דרך הרגליים. נסי אולי להגדיר מטרות ומטלות חברתיות קלות יחסית, והתנסי בהן. את יכולה להתנסות גם בסדנאות שונות, מאלו שיש בהן צורך לחשוף ולהחשף. או ביועץ מקצועי, פסיכולוג או יועץ תדמיתי או של תמורות חיים, שיסייע לך.