שינה משותפת ואינטימיות: פתרונות
מאיה
לא ישנים ביחד
⌄
שלום רב
!אני בת 26 נשואה +2 קטנים מזה כחצי שנה בערך אינני מצליחה לישון עם בעלי באותה במיטה הוא מאוד פגוע בגלל זה.אני הייתי מאוד רוצה לישון יחד איתו אך אינני מצליחה הוא גם נוחר בלילה וזה מפריע לי הוא טוען שיש ירדה בזוגיות בגלל זה והיחסי מין גם כן ירדו והוא גם טוען שאני מתמסרת לילדי יותר שהקטנה ישנה איתי ושאני לא מתייחסת אליו אני מסבירה לו שאני מניקה אותה בלילה ושאני לא נהנית מהחוסר הזה מה עליי לעשות ? האם ניתן למצוא פתרון בנושא דרך אגב היו כמה לילות שנורא השתדלתי וישנתי יחד עם בעלי אבל נראה לי שעכשיו זה יותר נהפך להרגל אשמח לקבל תשובה בתודה ! מאיה אריאל
ד"ר אורן חסון
אינטימיות בסכנה
⌄
מאיה יקרה,
התהליך הזה שעובר עליכם יכול אכן להרחיק אתכם, ואולי מאד. זה משהו שאתם צריכים ללמוד להתמודד איתו. יתכן שהקושי שלכם נובע מעניינים טכניים שאפשר להתגבר עליהם בעזרת מעבדת שינה, בין אם כדי ללמד אותך לישון טוב יותר, או כדי לעבוד על בעיות הנחירה שלו. וזו רק אפשרות אחת. התחילו במחשבה על ההבט הזה, ונסו למצוא פתרון.במקביל, יתכן שאפשר לפתור את בעיות השינה שלכם באופן לא קונוונציונלי אחר, כמו שתי מיטות בחדר השינה, במקום מיטה זוגית. אמנם יש בזה לכאורה סוג של הצהרה כלפי חוץ (כל מי שיראה שאין לכם מיטה זוגית), אבל אם זה מה שיפתור לכם את בעית הקירבה והאינטימיות – לכו על זה. זה חשוב יותר.ואם אלו לא יועילו, המשיכו להיות יצירתיים ובדקו אפשרויות אחרות. וכל עוד לא מצאתם פתרון יעיל לשינה המשותפת, הקפידו שבעתיים, דווקא בגלל זה, על אינטימיות ביניכם עד להליכה לשינה. כי אתם מודעים לסכנה שבהתרחקות זה מזה, ואתם רוצים לשמר את האינטימיות. היא חשובה לזוגיות.