שבירת חפץ רגיש בזוגיות

תאריך פנייה: 12.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רועי
לא מאוהב ומפחד לפגוע
12.11.2006 • 18:39

(שאמרת לי לנסות לשבור כמה שפחות חפצים רגישים בדרך..אני מקווה שזה לא יקרה..)אני בקשר עם בחורה מדהימה במשך חודשיים, ממש כיף לי איתה אבל אני לא מאוהב.. והיא כן ממש כן... אנחנו כבר נקראים זוג ואנחנו כביכול חברים, למרות שלא אמרתי לה שאני אוהב אותה יצאה לזה הגדרה כזאת שאנחנו ביחד...היא ממש מצחיקה ונראית מצויין וכיף לי איתה , אבל היא שכבה עם לא מעט בחורים מה שמרתיע אותי מלהתאהב בה.. וחוץ מהעובדה הזאת גם יצאתי לא מזמן ממערכת יחסים ארוכה מאוד ככה שאני לא ממש רוצה להכנס לזה שוב..היא התחילה לבכות באמצע הסקס האחרון שלנו ואמרה שהיא מפחדת שזה יגמר ושהיא מפחדת לאבד אותיאני פשוט זורם אבל עם זאת אני מפחד לפגוע בה כי היא ממש חשובה לי ומצד שני אני לא מאוהב בה מעל הראש ככה שאני לא יגיד לה מילות אהבה סתם.. אני לא רוצה לשחק איתה..נוצר מצב שאני לא רוצה להגיד לה שאני לא מאוהב בה כי אני יודע שהיא כן וזה ממש יפגע בה.. ומצד שני ממש כיף לי איתה ואני לא מתכנן שזה ייגמרמה עושים??

ד"ר אורן חסון
לשבור ולאהוב
17.11.2006 • 01:19

רועי יקר,
מה שאתה אומר לי הוא: ראה, אני עכשיו באמצע תהליך של שבירת חפץ רגיש. אבל אנינוראאוהב את זה. אתה מרשה לי?אם אתה לא רוצה להכנס למערכת יחסים, הוגן להגיד לה את זה, כדי שתהיה לך זכות בחירה חופשית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083