שאלות על זוגיות - פנו לייעוץ

תאריך פנייה: 08.08.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
דנה
תודה על תשובתך. שאלה נוספת
08.08.2006 • 23:24

כיצד עלילנהוג בינתיים ? האם לנתק מגע כמו שהוא מבקש ? יש לי תחושה שהוא אדיש כלפי וזה מטריף אותי. האם פשוט לחיות כמו שני זרים/כמו שותפים לדירה, כי זה מה שקורה בפועל - מה לעשות ????????????

קוראת מהצד
לדנה
09.08.2006 • 12:27

קראתי את מכתבייך והאמת מנסיון : ברגע שתהיי חזקה בזכות עצמך הוא ירדוף אחרייך כמו כלבלב.עכשיו הוא ביג בוס בזכות עצמו ומרגיש שהוא יכול להשיג כנראה אישה יותר מוצלחת ממך.גברים לא אוהבים נשים מדופרסות(עד כמה שזה נשמע מעצבן)בידקי את עצמך תחילה ,חיצונית יש לך עודף משקל?את משקיעה בעצמך מתלבשת יפה קונה בגדים?אם לא זה הדבר הראשון .דאגי להראות טוב!!דבר שני צאי פעם בשבוע עם חברה השאירי לו את הילדים תגידי שאת חייבת להתאוורר מהמצב ביניכם.קחי את השליטה על חייך .לא בגלל שהוא אומר אלא בגלל שאת רוצה. ברגע שתעברי "מהפך" חיצוני תרגישי גם טוב מבפנים תתחזקי תקבלי פידבקים בחוץ תרגישי טוב עם עצמך. אם את לא עובדת זה גרוע!מצאי עבודה עם סיפוק.אם ולמרות הכל תיפרדו ,את תיצאי מזה הרבה יותר חזקה מאשר שהוא במצב הנוכחי כרגע יחליט לסיים היחסים.עכשיו אם הוא אומר שהוא לא אוהב אותך כבר תאמרי משהו בנוסח..."האמת כשאני חושבת על זה גם לי לא נשאר הרבה אלייך ואני מרגישה שאני נובלת איתך..." אל תפחדי מהאמירות שלו-אל תתני לו את השליטה בידיו.ושוב אם תיפרדו בכל זאת חישבי על זה שבין כה הוא כמו תמונה על הקיר ולא בעל אמיתי שמשתתתף אכפתי דואג ואוהב אז לא הפסדת כלום.בנוסף דעי את כל החשבונות הכספיים שלכם וצלמי הוכחות של קיומם של נכסים אם יש -כי אם יש לו מישהי והוא בונה את הפרידה ממך לפחות שתצאי עם כסף.אני מקווה שחיזקתי אותך- אין מה לעשות .עם הגברים צריך להיות "אישה עם ביצים" (סליחה על הביטוי אבל זה מה שמסביר העניין טוב). בהצלחה תהיי חזקה ותמיד תחשבי בתוכך ותשנני לעצמך שאת טובה ממנו עד שתתחילי להאמין בזה והכל ילך לך קל יותר.

דנה
לדנה
09.08.2006 • 23:46

תודה רבה. אני עובדת על עצמי חזק מאוד.

ד"ר אורן חסון
לנצל את היעוץ הזוגי לשאול את השאלות
12.08.2006 • 02:05

דנה יקרה,
אם את היא דנה מהשאלההזו, אז כתבתי לך שמכיוון שאתם בטיפול, לא יהיה נכון מצידי להתערב בנושא חשוב כל כך, מבלי לדעת יותר. בקשי מהיועץ/צת הזוגי שלכם פגישה בנפרד, ושאלי את כל השאלות שאת שואלת כאן. הוא או היא יודעים על כך הרבה יותר ממני, ואין סיבה לא לנצל זאת. להפך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083