שאלות ותשובות - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 29.01.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ג עמ
דחוףףף, הוא ניתק קשר
29.01.2011 • 19:00

היי,נמצאת כרגע בשלב התחלתי/ לא ידוע בקשר.הכרתי בחור לפני חצי שנה- בפרק זמן הזה לא נפגשנו, דיברנו בטלפון והיה קשר טוב מאוד, נפגשנו בחודשיים האחרונים כבר 4/5 פעמים, היתה כימיה מדהימה, שכבנו, כיף לנו ביחד, הבעיה היא כשאנחנו יחד הכל נראה טוב ומרגיש לשנינו מאוד טבעי ונכון אבל כשאנו נאלצים להיפרד- זה קשר מחוץ לעיר, וכשהוא חוזר לביתו הקשר חוזר 13 צעדים אחורנית- אין טלפונים, אין קשר וזה יכול להמשך כמה ימים אם לא שבוע עד שאני זו שיוצרת את הקשר, אני לא מצליחה להבין מה עובר לבחור בראש, אני מאוהבת בו בטירוף, אני יודעת שהוא אהבת חיי, כל היום חושבת עליו אבל לא מסוגלת לנהל מערכת יחסים כזו, אני צריכה להיות בקשר רציף איתו ולא יודעת כבר איך לעשות זאת, לא רוצה שכל טלפון/ הודעה יגיעו ממני.אני בת 24 והוא 31חשוב לי לציין שאני נראית מעולה אני יודעת מה אני שווה,וגם שאנו יחד מה שיש לנו זה הדדי, כי כשהוא איתי הוא מקרין הכי הרבה חום ואהבה, הוא מדהים, אני באמת אובדת עצות, לא יודעת איך לגרום לבחור להתאהב בי ולרצות אותי כמו שאני מרגישה כלפיו...

ד"ר אורן חסון
השטויות שלי...
29.01.2011 • 19:24

ג עמ יקרה,
חבל שלאחר שאת שולחת שאלות, את לא בודקת אם קיבלת תשובות. מה עוד שאת שומרת את השאלה שלך על המחשב, שולחת שוב בדיוק את אותו הניסוח, מילה במילה, ועם אותו כינוי. האם זה לא חשוב מספיק? האם אני לא חשוב מספיק? האם את לא מסודרת מספיק כדי לזכור מה את עושה ומה את לא? האם תקראי את התשובה שלי הפעם? האם את לחוצה כל כך שרק אני חסר לך עכשיו על הראש, עם השטויות שלי? - אם את רוצה תשובה לשאלתך, חפשי את תשובתי הקודמת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ג עמ
השטויות שלי...
30.01.2011 • 21:51

רק רציתי להודות לך מכל הלב על התשובה,לא ראיתי שענית לי ולכן שלחתי את אותה הודעה, חשבתי שאולי ייתכן שלא ראית,בכל אופן תודה רבה, עזרת לי להגיע לקו מחשבה שהוא קצת מעבר מ-להיות מאוהבת עיוורת.שבוע טוב שיהיה לך!

ד"ר אורן חסון
תודה, ובהצלחה!
30.01.2011 • 23:54
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083