שאלה חוזרת - תשובה סופית
בחורה אחרת
לד"ר אורן חסון שלום רב.
⌄
ברצוני להגיד לך תודהעל כך שאתה עוזר לאנשים כאן לפתור את הבעיות שלהםוגם לי אתה עוזר, אז תודה רבה.אני אתחיל ככה:אבל ברצוני להתייעץ עימכם, אני אשמח עם תקשיבו ליוגם אם לא, מה טוב.זה סיפור ארוך אבל אני אנסה לקצר,בתיכון התאהבתי בבן אדם הכי מקסים שהכרתי בחיים, הוא למד איתי באותההכיתה וממש היינו מין ידידי כיתה כאלו.מה שכן זה ששמעתי שהוא מתחיל עם בנות אחרות, וחברות שלי אמרו לי , ונתנו לי הרצאות איך ולמה לא לאהוב אותו.הן התערבו אולי מקינאה שהוא התיחס אליי, או לא יודעת למה.כי באמת הוא נתן לי יחס מושלם, או רק רצה את מה שהוא רצה ממניוסתם משך אותי כמו בובה על חוט שנימשכת אליו.אט אט חיבבתי אותו, בהתחלה שנאתי אותו אבל עם הזמן אהבתי אותווהוא? התחיל איתימכיוון ששמעתי עליו דברים לא חיוביים, התרחקתי ממנו, והייתי קשוחה איתו וקשה להשגה, מכיוון שהוא ראה שהוא לא הצליח להשיג אותי או את מה שהוא מעוניין בו.הוא שלח את חבריו שישכנעו אותי, שהוא אוהב ורוצה לצאת ובלה בלה.אני לא האמנתי, למרות שהלב האמין בכך.אחרי השנה שחלפה לה, הוא עבר בית ספר.מובן שהיה לי עוד שנה לסויים התיכון כיתה י"ב, אז כעבור כמה חודשיםאחר תחילת השנה הוא בא לבקר את חברים שלו, או אולי אליי?כי הוא ניכנס לכיתה שבא למדתי אמר איזה מישפט או שניים ויצא.מוזר נכון? גם אני כך חשבתי...אז מאותו הרגע התאהבתי בו, לקח לי שנה, התאהבתי באופי שלו וביחס כלפיי.מאותו היום אנחנו ניפגשנו במקומות שלא ציפיתי להם, להיפגש איתו ולא דיברנו רק מבטים עברו בנינו.אחרי מיספר הפעמים הללו שניפגשנו עברו מהר 4 שנים, איך הזמן טס הא..?אז כימעט שחכתי ממנו, כי אהבה חד צדדית זה לא אופייני לי.אז אחרי 4 שנים ידיד שלי לכיתה אמר לי שהוא ראה אותו והוא שעל על חברה שלי ועליי, אני מאמינה לו למרות שהוא שקרן, הוא דיבר אמת הפעם.הוא שיקר כבר וחסר לו שזה יקרה שוב, הוא מכיר אותי.אז הרגשות התבלבלו לי שוב, כי הייתי מאוהבת בו ושחכתי ממנו, ועוד פעם כי שמעתי שהוא התעניין בי.אז כל זמן הזה חשבתי עליווניסיתי להשיג אותו, בכל מיני דרכים, כל בחור שני ברחוב זה היה מבחינתי הואמרוב שדמיינתי אותו כל כך.לא הצלחתי בכל מיני דרכים להשיג אותו, נישארה האפשרות האחרונה, והיא: הטלפון! רק לחייג להתקשר ואני מדברת איתו.אבל חששתי מהתגובה שלו, וגם התביישתי, ובקיצור לא היה לי אומץ כל כךבאמת שלא, למרות שיש לי אומץחיפשתי באתר אחר שחברה שלי הביאהלי מידע עליוובאמת שישאבל ראיתי פרטים אחרים גםודיפדפתי באלבום של התמונות ופתאוםהפתעה... מול עיניי מתגלה הבחור בכבודו ובעצמו.אבל היי! רגע!! הוא השתנה לי.הוא היה חתיך ואין ניגמר עידן החתיכות.זה לא משנה לי כי אני מביטה על האופי איתו נישארים במהלך החייםלא עם היופי שמשתנה כמו הרוח.עכשיו אני מתגעגעת ומתלבטת עם להתקשר מה ניראה לכםבמקומי הייתם עושים?אשמח עם תגיבו ליכי ברצוני לדעת מה אתם חושביםואני אשמח עם תקלו על בחירתי מה לעשותאולי סוף סוף אני אפגוש אותו, ולא יראה ליאבל בנתיים שהתמונה גם לא השפיעה עלייכי הרושם הראשוני היה אחרת שונה,מקסים.אז הוא נישאר תמיד איתי הושם הראשוניואגב חברות שלי עדיין נגד זה שאני אהיה בקשר איתווממש מגעילות בקטע הזה.תודה רבה לך, מקרב לבסיוון
ד"ר אורן חסון
בחור מהתיכון - שאלה חוזרת
⌄
בחורה יקרה,
את השאלה הזו, בצורות שונות, שאלת כבר מספר פעמים בחודשים האחרונים, וקבלת תשובות מפורטות. לצערי, לא אוכל להרחיב יותר. אם את באמת רוצה לדעת, טלפני אליו. ואם הפחדים שלך חשובים יותר, אל תתקשרי. וזאת כבר כתבתי לך בעבר.
בחורה אחרת
בחור מהתיכון - שאלה חוזרת
⌄
עשיתי טעות שהתקשרתי בכלל, והקשבתי ללב.