רתיעה ממין בזוגיות - מה לעשות?

תאריך פנייה: 25.01.2006 מס׳ הודעות: 7
חיפוש נושא
מישהי
בעלי...
25.01.2006 • 08:21

בוקר טוב,אני לא יודעת איך לנסח את השאלה אז אני יתחיל מההתחלה, אני בת 30 נשואה עם ילד בעלי ואני מכירים מגיל צעיר ומערכת היחסים הזו אף פעם לא היתה בשמיים ולמרות זה התחתנתי איתו ..יחסיי המין אף פעם לא היו טובים בלשון המעטה..הוא פשוט לא אוהב לא רוצה ולא דורש מה שלא אופיני לכל גבר נורמלי..כבר אז הבנתי שיש לו בעיה וניסיתי לפתור בכל מיני דרכים, כשהייתי מדברת איתו על זה הוא ישר זרק שזה באשמתי כי אני "רבה" איתו..וזה סתם מצוץ מהאצבע הוא פשוט חיפש דרך לברוח מהשיחה המפחידה הזו שחס וחלילה הוא ישמע את האמת..היום אחרי 7 שנות נישואים אני מרימה ידיים ושואלת למה זה מגיע לי? אני בכלל לא בטוחה שחויתי אורגזמה בחיי..אני כבר שנים חושבת על גירושים אבל מפחדת לצאת לחיים בגיל 30, הוא לא ילך לטיפול מיני או זוגי או בכלל הוא בא מבית פרימיטיבי שלא מדברים על הדברים, ברור לי שחלק מהבעיה שהוא כזה זה מהבית אבל למה אני צריכה לאכול את כל החרא של החיים שלו.. קיצר אני מיואשת אין בינינו שום מגע...רק בניסיון להיכנס להריון כלומר מקיימים יחסיי מין רק יום או יומיים בחודש וגם כי צריך לא כי זה באמת כייף או סתם נחמד...זה פשוט סבל.זהו, למרות שיש לי עוד המון אבל אני מניחה שהבנת את הבעיהאז תודה מראשאני.

ד"ר אורן חסון
בן זוג עם רתיעה ממין
25.01.2006 • 18:06

מישהי יקרה,
אני מציע שתוותרי בשלב זה גם על הפעם פעמיים בחודש, כי מוטב שלא להביא ילד נוסף כל עוד הזוגיות שלכם במצב כל כך רעוע. ואני מציע שתכפי עליו הליכה לטיפול מיני, ואם לא, לכי את לטיפול אישי, לא מיני, גם אם קצר מועד, כדי לוודא שאת רוצה את הדבר הנכון ועושה את הדבר הנכון. אם זה מפריע לך ברמה שזה מפריע לך (ואם את אשה נורמלית, מה שאת מתארת צריך להפריע לך), כנראה שאת צריכה להסיק מסקנות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מישהי
בן זוג עם רתיעה ממין
26.01.2006 • 08:15

ד"ר אורן חסון..בוקר טוב ותודה על התשובה המהירה.אני הכן בחורה נורמלית ולגמרי יודעת שאני עושה ויתור גדול בחיי.אבל חוששת מאד ולא רק בגללי אלא בגלל הילד שלי שהוא כל חיי, כשהצעתי לו טיפול הוא צחק לי בפרצוף.. הוא כל כך פרימיטבי שהוא בכלל לא יודע שקיים דבר כזה..אגב, אני נראת ממש טוב אז זאת לא הבעיה וגם מהלבד אני לא ממש מפחדת (לפעמים אני מעדיפה)כנראה אין לי האומץ והביטחון..מקווה לטובתודה

ד"ר אורן חסון
חיזוקים
26.01.2006 • 11:18

מישהי יקרה,
הכרתי מישהי אחרת שהיתה במצבך ממש, והתעוררה רק בגיל 37. היא גם היתה פחות מודעת לבעיה ממך. וזו לא היה רק בעיה ברתיעה ממין של בן הזוג (רתיעה בשל גועל), היתה גם התעללות מילולית קשה שנלוותה לכך, כנראה בשל ההבנה שמשהו לא בסדר, ונסיון להשפיל את הצד השני כדי לחפות ולפצות. ושניהם משכילים מאד ואינטליגנטיים מאד. היא נזקקה לשנתיים של טיפול עד שאזרה אומץ, והיום מאושרת בחייה עם ילדיה, שגם הם השתחררו מהלחץ שאביהם הפעיל עליהם, ועם מישהו אחר. אני לא מסיק ממקרה על מקרה, כי אני לא מכיר אותך מספיק טוב. לכן אני שב ואומר: הן כדי לקבל אישור שהתמונה שאת מתארת באמת בעייתית ומהסיבות שאת מתארת, והן כדי להתחזק, לכי לטיפול. את יכולה רק להרוויח מכך.

בברכה,
מישהי
חיזוקים
26.01.2006 • 12:56

ד"ר אורן היקר.
..איך הולכים לטיפול כזה ? כלומר דרך איפה? וכמה זה עולה? והאם אתה מקבל לטיפול מהסוג הזה?אשמח לתגובהתודה

ד"ר אורן חסון
ליצור איתי קשר
26.01.2006 • 13:33

מישהי יקרה,
את מוזמנת ליצור איתי קשר. הנכון יותר הוא קשר טלפוני (03-6090894), שאז אפשר לדבר על האפשרויות. ואם את מקבלת את המשיבון, את יכולה להשאיר לי הודעה עם טלפון ושעות התקשרות, או להשאיר הודעה בדואר אלקטרוני (do@orenhasson.com.

בברכה,
מישהי
החלטה גורלית..
28.01.2006 • 16:24

אני לא יודעת מה אני רוצה יותר להמשיך לבנות את חיי, ילדים בית וכו' או לצאת מהמערכת יחסים הלקויה הזו להתחיל לחיות....אני מבולבלת מאד ולא יודעת מה לעשות...אני אישה של בית של ילדים וטוב לי עם הדברים הבנליים של החיים וכשאני יעצור הכל באמצע וילך ל"חפש" לי חיים אחרים אני לא יודעת איך זה יבוא לידי ביטוי ואני לא יודעת כמה זה יפגע בי או בבני ...אוף, מה עושים?אגב, אני אחרי שיחה עם בעלי עד כמה שאפשר לשוחח איתו והשיחה היתה ידועה מראש.. אותן טענות אותן תשובות ואותן ההבטחות...הכדור בידיים שלי ואני צריכה להחזיר לו תשובה לגביי מה אני רוצה לעשות עם החיים.