רמז קל

תאריך פנייה: 08.09.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אינה
קשר חדש?
08.09.2011 • 17:30

איך מתחילים קשר רציני?... אחרי 2 דייטים אני מאוד מעוניינת להמשיך את הקשר. לא יודעת איך.. לחכות שייתקשר? ליזום בעצמי? אני לא יודעת לשחק את המשחקים האלה. אולי להיות ת'כלס זה הכי טוב?

ד"ר אורן חסון
רמז קל
09.09.2011 • 18:36

אינה יקרה,
הרבה תלוי בך, ובהעזה שלך, בבטחון העצמי שלך, במוסכמות של החברה שבה את נמצאת, בגיל שלך ועוד. היו לך שני דייטים, והם נפסקו. נדמה לי. לא יודע למה, ואולי גם את לא יודעת (אולי בעצם תראי גם את המכתב של ה"ביישן", 4 שאלות מעלייך, גם זה יכול לקרות). אם את מעוניינת, אין סיבה שלא תשלחי הודעה אחר-כך שהיה לך כיף, או תודה על הערב הנחמד ביחד, ותני לו ליזום. את לא צריכה להיות פסיבית לגמרי, כי אם את ביישנית, ואם המסרים שאת מעבירה אינם ברורים, יש גברים שיקחו שני צעדים אחורה אם אינם בטוחים שאת רוצה. רמז קל ממך יכול לשנע גבר שכן מעוניין. ומקסימום, היית בסדר, והודית על ערב נחמד עם גבר שרצית, גם אם אין לו עניין. שום דבר מזיק לא יקרה מזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אינה
רמז קל
09.09.2011 • 19:08

אמרתי לו גם אחרי הפגישה הראשונה וגם אחרי השנייה שנהניתי. והוא אמר שגם הוא... אתמול אבל הייתי קצת קרירה אליו כשראיתי אותו עם כל החברים (אנחנו נפגשים כולם פעם בשבוע בערך) וחברה שלי העירה לי על כך... אז התחלתי כן לפתח איתו שיחה וזרם והיה מצחיק ונחמד. דיברנו רגיל.. אבל חוץ מהמפגשים האלה אין שום קשר בינינו יותר. גם הצעתי לו לשבת איזה יום אך הוא לא יכל. אני מקווה שזה מספיק רמז. איך אני יכולה לדעת? מתביישת לשאול אותו ולצאת פטתית.. בסה"כ 2 דייטים. למרות ששכבנו בשני. וכשראיניו אחד את השני אתמול הכל זרם והיה סבבה. אפילו התיישב לידי למרות שהיו עוד מקומות. אבל חוץ מזה ? שום דבר..עדיף פשוט לעזוב את זה ולהבין את הרמז או לשאול אותו ישירות?

ד"ר אורן חסון
להיות גלויה יותר
11.09.2011 • 15:12

אינה יקרה,
שאלת אותי שאלה, ואת הפרטים החשובים ביותר השמטת. איך את רוצה שאתן לך תשובה רצינית כאשר זה מה שאת עושה?מכיוון שהייתם יותר קרובים מאשר שני דייטים סתמיים, מן הסתם יש לך האופציה לשאול אותו יותר ישירות, מאשר "רמז קל". ואז נשאלת השאלה מה חשוב לך יותר, לא לצאת פתטית, או לתת לזה סיכוי? – ושוב אני מחזיר אותך למכתבו של הביישן למעלה.ובדיוק כפי שעשית איתי כאן: גם לבחור שהיית איתו את צריכה לתת את המידע החשוב. אחרת לא תקבלי תשובות נכונות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083