ריח גוף וזוגיות: איך לבדוק את עצמך

תאריך פנייה: 06.08.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עינן
הזעה
06.08.2006 • 09:02

לדוקטור שלום,לפני כמה ימים הייתה לנו ישיבה מאוד חשובה בעבודה, וכמעט ואחרתי אליה.אי לכך הגעתי לישיבה מזיע כולי. ראוי לציין שאני אדם מאוד אסטתי תמיד אבל למרות זאת זה היה מאוד לא נעים. בעיקר בשל העובדה שישבתי ליד מישהיא (המקומות בשולחן קבועים) שאני מרגיש שהיא מתרחקת ממני (היחסי עבודה ביננו עד עכשיו היו מעולים) מאז אותו מקרה. אני לא בטוח שהזעה בהכרח מגיעה עם ריח רע - וזו הדילמה שלי ? האם היה ממני ריח רע?בכל מקרה למרות שאני מבין שזה טבעי עובדה שהיא מגיבה כמו שהיא מגיבה וקצת קשה לי להתמודד עם זה....אשמח לחוות דעתך ?

ד"ר אורן חסון
בדוק את עצמך במצבים שונים. שתדע.
08.08.2006 • 16:35

עינן יקר,
לפעמים אני מקבל שאלות ש... איך אני יכול לדעת???אתה שואל אם היה ממך ריח רע. אם זה חשוב לך מאד, נקבע פגישה, תבוא אלי מזיע כולך, ואתן לך תשובה "מקצועית". אבל בשביל זה אתה לא צריך אותי. שאל חברים או בני משפחה.שמור על עצמך אסתטית, הקפד בפעמים הבאות להגיע מריח טוב, אבל ממש לא מוגזם אלא עם ריח עדין, שלא תחשוב שאתה מחפה על הריח הקודם בעודפי ריח, ותן לה להתרגל לריח החדש שלך. אם תקפיד, סביר שהיא תתרגל ותראה בזה ארוע חד פעמי. קורה שיש תנודות באסתטיקה שלך. השתדל שזה יקרה פחות, והנח לזה. אבל מה שבטוח, חפש מישהו אמין עליך, ובדוק את עצמך במצבים שונים. שתדע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083