איך לגרום לבן הזוג להתעניין

תאריך פנייה: 19.10.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אורטל
אכפתיות
19.10.2005 • 19:29

אני נשואה כבר שנתיים אחרי שהיינו חברים כ- 6 שניםהיום אני מרגישה שלבעלי ממש לא אכפת ממני, יש לציין שבעיות כל העולם מטרידות אותו והוא עוזר לכולם להחלץ מהן, כשמישהו מחבריו או משפחתו חולה הוא מרחם ועוזר לכולם. השבוע אני הייתי חולה והוא אפילו לא שאל לשלומי, התקשורת היחידה שיש ביננו בזמן האחרון היא כשהוא צריך ממני משהו, כמו עזרה בעבודה, אוכל או מין. עד עכשיו שתקתי כי לא רציתי להיות קטנונית.ממש נמאס לי. היחס שלי אליו הוא בדיוק ההפך- אני עושה בשבילו הכל, דואגת לכל צרכיו, ומפנקת אותו כמו ילד קטן. (עכשיו כשאני חושבת על זה - אני ממש פרייארית)בא לי לקום וללכת ממערכת היחסים הזו, יש לציין שעדיין אין לנו ילדים.צריכה עזרה, מה המלצתך?

ד"ר אורן חסון
איך למשוך תשומת לב של בן הזוג
20.10.2005 • 12:20

אורטל יקרה,
כנראה חשוב לו מאד למצוא חן, והוא טורח לעשות את זה עם כולם. בעינייך הוא יודע שהוא מוצא חן, עובדה שאת טורחת כל כך הרבה בשבילו, אז במאזן הכולל, הוא מרגיש פחות צורך להשקיע בך, כי אותך כבר יש לו.להיות קטנונית ולהתווכח, רק יזיק. לא זה העניין. אבל את צריכה לדאוג לו קצת פחות, ולגרום לו לדאוג לך קצת יותר. למשל, כאשר הוא מגיע הביתה, זה יהיה הזמן שבו את נמצאת במקום אחר. אצל חברה, למשל, בקניות, אצל אמא שלך, כל מקום שהוא רלוונטי לך ושיש לך בו מה לעשות. תחזרי רק חצי שעה או שעה אחריו (או שתלכי לפעמים שהוא בבית, תגווני לפי הצורך ולפי ההזדמנויות). שקצת ירגיש שאת חסרה לו מדי פעם. תעשי את זה 4 פעמים בשבוע, תני לו להרגיש מדי פעם קצת לבד, ואם תעשי את זה נכון ובעיתוי המתאים, ובלי קטנוניות (אלא פשוט כי גם לך יש עולם משלך ומה לעשות), והוא יחזר אחרייך יותר, ולפעמים גם ידרוש אותך יותר. תיעני לו. אל תיכנסי לויכוחים, אבל שירגיש שהוא צריך לבקש שתהיי בשבילו, כדי שבאמת שתהיי שם במידה שהוא רוצה. סביר להניח שאז הוא גם יפנה חלק נכבד מהקשב שלו גם אליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
shosh
אכפתיות
10.12.2005 • 21:31

אני כל כך מבינה אותך יקירתי. גם לבעלי לא אכפת ממני. בהזדמנות הראשונה שתהיהלי אני בורחת.מגיע לנו יותר!!!