קשרים חוזרים: מה עושים?

תאריך פנייה: 22.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עידן
האם יש בכלל כזאת דרך???
22.12.2006 • 18:11

אני אוהב לצאת ואני אוהב את החופש שלי, בכל פעם שאני יוצא אני מכיר בחורה חדשה וברוב המקרים אני נשאר איתה בקשר..יש 3 בנות שאני נמצא איתן כרגע בקשר רציני (מבחינתן..)אני פשוט לא מאוהב באף אחת מהן אבל כיף לי איתן...אני מנסה להסביר להן שאני צריך את החופש שלי ואני לא רק איתן אבל נוצר מצב ציני שהן חושבות שאני צוחק.. ואם אני כבר נהיה רציני הן נפגעות..האם יש דרך להשאיר אותן ושהן ידעו שאנחנו לא בקשר מחייב בלי לפגוע בהן?אני מאוד מפחד לפגוע בהןאו להמשיך לשחק בבנות עד שאני ימצא משהי ויתאהב בה(ניסיתי כבר להסביר...לא הצליח..)

ד"ר אורן חסון
לעבוד על דיאטה
25.12.2006 • 00:45

עידן יקר,
אתה שב מדי פעם עם אותה בעייה, ורק הדמויות שאתה איתן, מתחלפות.מצד אחד, יש בחורים שיגידו שאתה בר מזל. רבים מתקשים להשיג בחורה אחת, ולך זה בא בקלות להשיג כמה. אבל אולי משום שזה בא לך בקלות, אתה לא יודע להעריך את מה שיש לך ביד, ורוצה עוד. במידה מסויימת, זה קצת כמו תהליך של זלילה והשמנה, רק שבעצם, אף אחד מבחוץ לא רואה את ההשפעה עליך, אבל היא קיימת. אתה רוצה לא לפגוע בבנות שאתה איתן, אבל אתה לא יודע איך לא לעשות את זה. אתה לא יכול להפסיק לזלול.מבחינת האופן שבו זה מקובל בחברה – הרבה יותר קל לך מאשר לאדם שמשמין. אתה נחשב למצליחן. והאמת היא שאתה נוקט באסטרטגיה של הצלחה בתנאים שבהם אתה טוב – ביצירת קשרים. אבל אתה לא יודע להיות מונוגומי, כלומר, לשמור על קשרים לאורך זמן (אתה חי בהצגה, כלפי כל אחת מהן, שלא תוכל להימשך זמן רב מדי, ואתה יודע זאת, אחרת לא היית פונה אלי בשאלה הזו). ובכל זאת, אתה חי בעולם מושגים מונוגמי, וזה לא מסתדר לך ביחד. או שתחיה עם זה, תלמד לקבל את ההצלחה שלך בקלות, תיצור הרבה קשרים ותיהנה מזה, על חשבון אותן נשים שירגישו שהן מרומות, ובצדק, והמחיר של זה יהיה בכך שיהיה לך קשה, כנראה, ללמוד לחיות בזוגיות טובה, או שתעבוד על דיאטה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083