קשר ראשון: צרכים מנוגדים

תאריך פנייה: 26.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מישהי
שלום
26.03.2006 • 20:52

שלום.
יש לי חבר הרבה מאוד זמן והוא הראשון שליחבר ראשון, הנשיקה הראשונה, הפעם הראשונה שלי. אני אוהבת אותו מאוד ויש בנינו אהבה והבנה עצומה. אני נהנהת איתו במיטה אבל ככל שהתחלתי להתעניין בנושאי מין כמו "גודל הפין הרצוי", "איך הפרטנר במיטה" הבנתי שאין לו מיודע מה "גדול" זה יכול להישמע קצת טיפשי ולא יפה מצידי להגיד דבר כזה אבל אני מרגישה כאילו אני מפספסת משהו ושההנאה היא גדולה יותר כי מפני שלא הייתי עם אחרים אני לא יכולה להשוותוגם עכשיו שאני כותבת את זה אני מרגישה לא נעים, ושאני לא כנה איתו כי בכל זאת גם אם אני יספר לו על המחשבות שלי ועל ההרגשות שלי הוא יפגע בכל זאת זה עניין של אגו.אבל שוב - אני חייבת לציין שאני אוהבת אותו והוא אוהב אותי מאוד ויש לנו זוגיות נפלאה. אבל זה באיזשהו מקום מערער אותי.אני לא יודעת מה לעשות.אשמח מאוד לעזרה וייעוץתודה מראש. דנה

ד"ר אורן חסון
עד שהצרכים יפרידו ביניכם
27.03.2006 • 02:25

דנה יקרה,
חבל שלא כתבת בני כמה אתם.הוא החבר הראשון שלך, הוא הנסיון המיני הראשון שלך, ואתם אוהבים זה את זו. מכאן נובעים קונפליקטים: מצד אחד את רוצה להתנסות עוד, ובעיקר שהפכת את הנושא לאובססיבי במידת מה, דרך התעניינות בנושא, ומצד שני, את לא רוצה להפסיד אותו. מן הסתם, אי אפשר להשיג את הכל ביחד.זה קשר ראשון, ואם אתם מאד צעירים, בהחלט יכול להיות שזה לא קשר אחרון. אולי כדאי שתיהני מהקשר הזה כל עוד הוא קיים, עד שהצרכים האחרים שלך, או שלו, או שלכם, יפרידו ביניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083