ביטוי רגשות: מילים כתובות לבעל

תאריך פנייה: 26.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
...
שלום
26.03.2006 • 22:01

שלום
לך ד"ראני הכרתי את מחלת הסרטן משכנים והסבים שלי והסבתות כולם מתו מהסרטן הבעיה עכשיו העצוב זה שאבא של החבר שלי חלה בסרטן והתגלה אצלו לפני כמה חודשים ועכשיו המצב שלו מדרדר וכול הרופאים אומרים שהמצב מסוכן ולא יכולים לעשות הרבהוהחבר שלי הרוס ואני לא יודעת מה לעשות איך לתמוך בו ומה לומר לו*אנחנו ערבים אז קשה לראות אחד את השני אנחנו מתראים פעם בחודש משהו כזה ולא מדברים הבה בטלפון בגלל שהוא רוב הזמן בעבודה וגם הוא לומדאז בבקשה תגיד לי מה לומר לו בדיוק איך לתמוך בו איך ירגיש שאני באמת איתו ושאני נמצאת איתו לידו בכול מצב אני מסה להוציא לי מילים אבל לא יוצאותהסרטן הזה רודף אחרי והורג לי הרבה אנשים פשוט כל זה קשה מאוד ופשוט החבר שלי הוא הבן אדם הכי חשוב לי בעולם ואפ אני שומעת את הקול שלו עצוב זה הורס אותי אז בבקשה תגיד לי איך להיות חזקה בשבילו בבקשהאודה לך מקרב לב

ד"ר אורן חסון
בטוב ובררע
27.03.2006 • 02:29

... יקרה,
אם קשה לך לבטא את מה שאת חושבת בעל-פה, וזה יכול לקרות. ואם קשה לך לומר לו בטלפון את מה שאת חושבת ואת זה שאת רוצה לעזור לו להתחזק. אז אולי כדאי שתכתבי לו. כתבתי לו כמה את מבינה אותו, וכמה שאת יודעת שזה קשה לו, וכמה שאת רוצה לעזור לו, ואפילו עד כמה את עצובה בגללו. כשרוצים לומר משהו כזה, הדרך היחידה היא לומר זאת. ואם לא בעל-פה, אז לפחות בכתב. ותני לו תקווה, שאת אוהבת אותו בטוב וברע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083