קשר עם פער גילאים - מה לעשות?
nnn
הסוף!!!
⌄
שלום
אני בן 20 והייתה לי חברה שנתיים וחצי והיו הרבה מרייבות והייתי גראצל ההורים שלה היא בת 23 הייתי קם ולוקח את הרגליים ואז היינו חוזרים עד שבאמת היא אמרה שהיא לא מכונה יותר נפרדנו לחודשייםן וחזרנו אחרי שחזרנו באמת השתנתי מכל הלב אהבתי אותה כמו שלא אהבתי בהתחלה והיא פשוט ממש ירד לה ממני מה שהיא אומרת לא בא כלום ולי מזה קשה היא לא רוצה לא מתקשרת אני בנאדם מאוד רגיש שלא הערכתי אותה ואני לא מפסיק לחשוב עליה כבר שבועיים ויש את ההורים שלה שמדברים איתי במיוחד אמא שלה שאומרת שלא כדי שנפרד ולמה הבת שלה כזאת אני מרגיש שאני לא יכול לחיות בלעדיה אין לי חיים באלי לסוע אליה כל כך לישון איתה אצלה מה אפשר לעשות והיא רוצה להתחתן וללמוד ושכל הזמן תפסתי אותה והחזקתי אותה בכוח ונתתי לה לנתק את הקשר מהחברות....
ד"ר אורן חסון
תחילת הדרך
⌄
nnn יקר,
הפרש הגיל ביניכם בשלב הזה הוא משמעותי, ויתכן שגם לזה יש חלק. אתה בגיל של אמצע צבא, והיא כבר בתחילת הדרך המקצועית וההשכלתית שלה. למרות הכאב שלך, ולמרות מה שאמא שלה אומרת, קשה יותר לשמור על קשר בשלב הזה, והיא עושה את השיקולים שלה ולא את אלו של אמה. גם התחושות והרגשות הם שלה, ולא של אמה. ולמרבה הצער, וגם השמחה, לזוגיות צריך שניים. אולי יום אחד תברך את ההחלטה הזו, אם וכאשר תמצא זוגיות שבאמת תתאים לך, ותראה שאפשר להיות בזוגיות שלווה ומאושרת. ואולי יקשה לך לעשות זאת, כי תסחוב איתך את הפגיעה מאבדן הקשר הזה. הרבה תלוי בך, ואתה בתחילת דרכך.