קשר עם גבר נשוי: מלכודת רגשית

תאריך פנייה: 09.01.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ברbar
אהבה אסורה
09.01.2015 • 09:45

בוקר טוב.

בר בת 41 גרושה ללא.
לפני כ3 חודשים התחלתי קשר עם גבר שהינו נשוי
הקשר התחיל במפגשים ובחודשיים האחרונים החלה אינטימיות שכללה אף קיום יחסים בזמן במחזור.יש לציין שלאחר התאהבות מטורפת הצד השני בעצם הבין שאני מעוניינת בקשר זוגי בלבד הכולל הקמת משפחה.והיום שאנו בתוך הקשר עמוק מאוד איני יודעת כיצד לשחרר מכיוון שמהצד השני אין קצה חוט לצעד מסויים
היום כ3 חודשים אחרי אני מרגישה רע .בוכה ללא הרף כולל פעם אחת בנוכחותו שהדהימה אותו שהמצב חמור כל כך ולמרות זאת טרם ניתקנו את הקשר.
איני יודעת מה לעשות אני על סף התמוטטות נפשית, איני יכולה להוציא אותו מהראש וקשה לי המחשבה לנתק את הקשר אני מרגישה מעין אובססיה בקשר אליו מה הוא עושה..מתי..ועם מי
לפני כיומיים אף דיברנו על הקשר עם אשתו וכאב לי לשמוע שהוא מקיים איתה יחסים על מנת שלא תחשוד
אני מרגישה מושפלת מכל הקשר עד כדי רמת אי תפקוד או ליתר דיוק תפקוד כטייס אוטומטי
אני מרגישה רע שהתחלתי את הקשר והיו לי מספר הזדמנויות לסיים את הקשר אך הרגשתי שאיני מסוגלת והסכמתי למפגשים ולאחר כל מפגש הנפילה היא תהומית כולל הבוקר אחרי לילה של אינטימיות שאני במחזור מה שלא היה בלקסיקון שלי וזה קרה רק עימו .אני מעין מאבדת את ההיגיון..ההרגשה גרועה מאין כמוה
אני בסהכ מחפשת זוגיות והקמת משפחה וכנראה שפיתחתי פה אשליה שהאהבה חזקה מהכל ומצאתי את שאהבה נפשי..או רציתי לחשוב..הצד השני אינו בכיוון ואף בשביל מצפונו חוזר ואומר שהוא באי ודאות
אשמח לעזרה ראשונה..אני מרגישה שאיני יכולה לצאת מזה .
תודה רבה

ד"ר אורן חסון
שלמה עם עצמך ובדרכך
12.01.2015 • 12:41

בר יקרה,
קשר עם גבר נשוי הוא קשר בעייתי מאד. חשוב מאד להבין את המילכוד הקשה הזה. אני מפנה אותך לקרוא את המאמר שכתבתי על הנושא הזה - "הגבר הנשוי, מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה". למרות המילה "מוסרי" בכותרת המאמר, הוא לא עוסק כלל בהיבט המוסרי, אלא בכדאיות ובסיכוי. המילה "מוסר" שם, בגלל השימוש הציני שנעשה במילה זו לעיתים תכופות, עם סיום הקשר. קראי אותו, הוא חשוב.ובאשר לחוסר היכולת שלך לצאת מזה, הרי זה בשל התקווה שלך שאולי בכל זאת תהיה לך אהבה משלך ומשפחה משלך, ומשום שכרגע, הוא נראה הדבר הכי קרוב לזה. כי אחרת, זה להתחיל מההתחלה בגיל 41, והזמן שלך קצר. אז למען הקשר הזה כרגע את מוצאת את עצמך מאבדת כמה וכמה עקרונות, כי לכאורה זה הסיכוי היחיד שלך. אלא שכנראה זה המקום הכי בטוח לאבד בו עוד זמן נוסף. אמנם תוך כדי תקווה, אבל כפי שזה נראה זו תקווה שווא. את מבינה את זה, ולכן את בדיכאון ובהתמוטטות. אם כל זה לא מספיק לך כדי לאסוף את עצמך משם, ולהחלים רגשית (מה שייקח לך לפחות חודשיים, ומשך הזמן תלוי באופן הדוק בנחרצות ההחלטה שלך לנתק כל קשר איתו), לכי בבקשה לטיפול. אי אפשר לדעת אם תצליחי להגיע במהירה לאהבה חדשה ולהקמת משפחה, אבל את צריכה להיות קודם כל שלמה עם עצמך ובדרכך,בכל דרך שתבחרי ללכת בה. זה בסיס ראשוני והכרחי לאיזו שהיא מידה של סיפוק ואושר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083