קשר לא מתאים: מתי תהיה מוכן?
אדם
אוהב את החברה אבל מסתכל לצדדים
⌄
שלום
ד"ר,אני בן 27 ונפרדתי מחברתי לפני כחצי שנה , היינו 3 שנים ביחד ,היא בן אדם חכם היה כיף לי איתה ,היו לנו נושאים משותפים והרגשתי שאהבתי אותה בתור מי שהיא.הבעיה שלי שאני לא יודע אם היא קיימת אצל כל בן אדם - שאני התחלתי להסתכל על בחורות אחרות בזמן שהייתי איתה, פתאום כולן נראו לי יפות יותר , מושכות יותר והדבר הזה התחיל ממש להכביד עליי , זה פגע לנו ביחסים והרגשתי שאני איתה בכח ואני לא באמת רוצה ולכן נפרדנו.עכשיו אנחנו פרודים כחצי שנה ואני מרגיש שעשיתי טעות ורציתי לדעת אם הדבר הזה שהרגשתי במהלך הקשר הוא תקין ואני צריך להתגבר עליו כשאני איתה או שזה אמר משהו נכון לגבי הרגשות שלי אליה?מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעיה.תודה.
ד"ר אורן חסון
כשתהיה מוכן?
⌄
אדם יקר,
זה אומר שכנראה לא היית בשל עדיין לקשר, או לפחות לקשר הזה, כלומר, לפשרות שהיית צריך לעשות עם עצמך בקשר הזה. מתישהו, אולי לאחר שתתנסה מספיק ויימאס לך, ולאחר שתבין מה אתה לא רוצה, ואולי גם יותר טוב מה אתה כן רוצה, אולי יהיה לך קל יותר להחליט שנמאס לך כל זה, ושהגיע הזמן להישאר עם בת זוג אחת. "להחליט" רגשית, לא להחליט רציונלית, שאת זה אולי כבר עשית. ובסופו של דבר, עם כל בת זוג שתישאר, תוכל לראות אחרות שטובות במשהו מסויים אחד לפחות ממנה. אלא שמתישהו תוכל לשים את זה בצד, ולהמשיך הלאה. ויתכן שאתה מוכן לזה בקרוב.
אדם
תשובה
⌄
היי, תודה על התשובה.