הקשר לא יציב? אל תסמכי על שינוי

תאריך פנייה: 19.12.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שלי
חבר כבר שנה
19.12.2006 • 13:07

שלום
ד"ר ,נפרדתי מחבר היינו ביחד מעל לשנה ואהבתי אותו מאוד. שנינו בגיל 26הוא לא היה מוכן לקדם את הקשר אף לא לגור ביחד.לאחר שנפרדתי ממנו, הוא התקשר ואמר שהוא אוהב וקשה לו אבלהוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו. ואולי יש לו בעיה פסיכולוגית-זוגית.אמרתי לו שכך אי אפשר להמשיך, בלא התקדמות של הקשר.הוא אמר שהוא צריך זמן לחשוב ובזמן הזה הוא רוצה שנשמור על קשר.אני חוששת לשמור על קשר איתו מכיוון שזה עלול לגרום לי לא להמשיך הלאהולהיות טרודה במחשבות עליו. אני גם חוששת שהוא ינסה להחזיר אותי אליובתנאים שלו- וכך לא השגתי כלום מהפרידה הזו.אני שואלת אותך בתקווה שתוכל לעזור לי,האם הוא לא בטוח בי? משהו לא בסדר בי?משהו בכלל יכול להשתנות בו?תודה רבה על תשובתך,שלי

ד"ר אורן חסון
לא לסמוך על שינוי שלו. לא בקרוב.
21.12.2006 • 00:33

שלי יקרה,
אני לא יודע אם משהו יכול להשתנות בו, ובעיקר, אם משהו יכול להשתנות בו בקשר איתך. ייתכן שהוא ישנה הרבה בקשר עם מישהי אחרת, או לו הקשר איתך היה קורה בעוד חמש שנים. ייתכן שמשהו בך לא לגמרי מתאים לו, אבל זה לא אומר שמשהו בך לקוי. אבל את לא צריכה לסמוך על זה שהוא ישתנה. האינטואיציה הראשונה שלך נכונה – אם הוא לא בטוח בקשר איתך, ונע ונד בין כן רוצה ללא רוצה, מוטב לך בלעדיו. אחרת, זה בהחלט עלול לחזור ולתקוע אותך לזמן רב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שלי
לא לסמוך על שינוי שלו. לא בקרוב.
21.12.2006 • 11:36

שלום
ד"ר חסון,ראשית, תודה על תשובתך.הוא התקשר אליי ואמר לי שהוא מעוניין לקדם את הקשר כי הוא יודע שאםהוא לא יקדם הוא יפספס אותי והוא לא רוצה בזאת.למרות זאת עולות בי תהיות ,האם כדאי לי להמשיך איתו?אני חוששת שהוא עושה את זה מתוך פחד לאבד אותי ולא מתוך רצון של ממש לעתיד משותף יחד.אני חוששת שאמשיך לבזבז את זמני.אודה להערכתך,שלי

ד"ר אורן חסון
האם את מוכנה לשלם את מחיר הבדיקה?
22.12.2006 • 00:54

שלי יקרה,
אני לא יכול לדעת. אני מכיר אותו דרכך, וגם את מכירה אותו טוב יותר מכפי שכתבת לי. אם את סומכת על האינטואיציה שלך, לכי לפיה. אם לא, את יכולה לנסות אם את חוששת לטעות. הדבר הכי גרוע שיכול להיות הוא בזבוז זמן ועוד כאב של אכזבה, אם זה לא יילך. שאלי את עצמך אם את מוכנה לשלם את המחיר הזה, ולפי זה תחליטי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083