סירוב לסקס: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 19.12.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מבולבלת
מה יכול להיות???
19.12.2006 • 13:29

יש לי חבר כבר שנה (אם אפשר להגיד שנה) ולפני כ5 חודש החלטתי להגשים לו (וגם לי) פנטזיה.לעשות שלישיה..נשאיר את זה שנגמר באסון כי שתינו ובסוף לא יצא כמו שרצינו ואני נפרדתי ממנו אותו בוקר.הוא נפגע מאוד והחליט לנסות לשכנע אותי אבל ללא תוצאה.אז החליט לנסות להגיע לזאתי שהייתה איתנו בשלישיה ע"י מספר טל שלה שלקח מהמכשיר שלי בלי שאדע.התעצבנתי עוד יותר מוסר כבוד שלו ומה הוא אמר? שככה הוא יכול להתמודד עם הפרידה שלי ושלו וככה הוא ירגיש שלפחות מישהי רוצה אותו..יעני לצאת מהעצב עם זה..אבל לא נראה לי.טוב עבר זמן והמשכנו יחד אבל אז התחילו הריבים שלא היו אז והכל היה שונה.אנחנו אוהבים מאוד אבל אני כבן אדם שבכלל קשה לי להאמין באנשים אז עוד יותר קשה לי להאמין לו עכשיו.לפני חודשיים החלטתי שבאמת לא אותו דבר ושנסיים את הקשר הכי טוב שאפשר לפני שייסתים לא יפה.הבעיה פה שהוא ואני גרים יחד ולא יכולים לעזוב את הדירה עדיין כי שנינו שילמנו מראש את כל השנה.בגלל שאנחנו גרים יחד אז אנחנו מתנהגים כאילו עדיין בקשר...יוצאים ביחד עדיין....צוחקים יחד....מדברים...מתנשקים ...הכל חוץ מסקס אבל לא בגללי אלה כי הוא טוען שככה יהיה לו קשה לו יותר כי זה ייתן לו מן אשליה יותר חזקה שאנחנו כן בקשר רציני אבל ברגע שהחוזה יסתיים אז כשאסע לחול (כי אני נוסעת אחרי סיון החוזה לחול) הכאב יהיה יותר חזק.לא מבינה למה דווקא דברים אחרים הוא כן מוכן לעשות וסקס לא.נראה לי לפעמים בעצם שיש לו מישהי שאיתה עושה סקס ואז כמובן כבר בבית לא "יהיה לו חסר".הוא אומר שלא אבל לא יכולה להיות בטוחה. כי מה שמוזר שאיזה גבר לא יהיה מוכן לעשות סקס עם מישהי שלידו ושגרה איתו?לא קצת מוזר??. אז או שיש לו מישהי (שלא מפריע לי כי אין לי זכות לכלום וגם לו אין..הרי אנחנו לא חברים) או שפשו כבר לא נמשך אלי.מאז כן עשינו סקס אבל אולי 4 פעמים וכי אני יזמתיעזרו ליייי בבקשה

ד"ר אורן חסון
הרבה דברים
22.12.2006 • 01:02

מבולבלת יקרה,
לו המצב היה הפוך, והוא היה רוצה לעשות איתך סקס בתנאים הללו, ואת היית מסרבת כדי שלא להיפגע, היית מאד כועסת עליו לו הוא לא היה מקבל את הטענות שלך, ומנסה בכל זאת. נכון?מה שמפריע לך הוא שאת אשה, ושהוא גבר, והמוסכמות הן שהוא "צריך" לרצות כל הזמן, ושאם הוא לא רוצה, זו פגיעה קשה עוד יותר בנשיות שלך. אז אולי הוא גבר קצת חריג, ואולי הוא נמשך אליך פחות, ואולי הוא לא רוצה שתיווצר מחוייבות, כי הוא חושב, לפי המוסכמות, שאם את תעשי איתו סקס תתאהבי בו מחדש והוא לא רוצה את זה. אולי.ואולי בכלל הוא יודע שככל שהוא יסרב יותר, את תתקשרי אליו עוד יותר, ותרצי אותו עוד יותר, בדיוק כפי שקורה לך. אולי.אם את מבינה מזה שאין לי מספיק נתונים כדי לדעת, את צודקת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מבולבלת
הרבה דברים
25.12.2006 • 17:47

היי תודה על התשובהנכון שיכול להיות אולי זה או אולי זה...אבל הוא אומר שכן נמשך אלי באותה צורה וכן אוהב אותי...ולא נראה לי שהוא לא רוצה להמשיך את הקשר כי אן כך אז הוא היה כבר יוצא מהדירה או פשוט מנסה לא להיות איתי הרבה זמן אבל כל מצב שאפשר אנחנו מעבירים יחד.אבל הוא טוען פשוט שהוא לא רוצה שיהיה לנו יותר קשה (בגלל שלטענו אם נקיים יחסי מין אאז ניקשר יותר) כשאני אסע אז הוא רוצה לעשות שיקום מחדש של הקשר ולאט לאט . כי הפחד שלו (לפי טענו) זה להקשר יותר ולהפגע יותר אחר כךאבל מוזר כי כן מתנשקים וכן נוגע בי וכן מעבירים זמן יחד אבל זהו...מוזר