קשר יחיד: מה לעשות?

תאריך פנייה: 08.07.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מיכל
אני ממש ממש צריכה עזרה...
08.07.2010 • 05:09

היי.אני בת 19, וחבר שלי קטן ממני בארבעה חודשים.אנחנו ביחד כבר זמן מה, ומההתחלה הוא אמר לי שאני הראשונה שלו ושהוא יהיה חייב להתנסות עם בנות אחרות בשלב מסויים בקשר כדי "להעלות אותו שלב".הזמן הגיע, לקחנו הפסקה. הוא החליט שזה עכשיו או שאנחנו נפרדים...אני פשוט לא מבינה למה זה כל כך חשוב לו, למרות שהוא מסביר לי את זה כל הזמן.אני לא יכולה לדמיין את עצמי מסתכלת עליו, נוגעת בו ומאמינה לו כשהוא אומר לי שהוא אוהב אותי ושזה היה רק סקס.הוא מסרב להקשיב לצד שלי בסיפור. הוא אומר שבנים מסתכלים שונה לגמרי על אקט מיני מבנות.אני חושבת שסקס זה הדבר הכי קרוב וטהור ששני אנשים אוהבים יכולים לחלוק אחד עם השניה, וזה המגע הפיזי הכי עמוק שאפשר לחלוק.ניסיתי בכל דרך להגיע אליו ולדבר איתו על זה...לגרום לו להבין...אבל הוא? בשלו.בבקשה, אני באמת לא יודעת מה לעשות...תודה מראש!

ד"ר אורן חסון
עדיפות לצורך שלך כי זה חשוב לך מאד
11.07.2010 • 17:02

מיכל יקרה,
הוא לא בשל לקשר יחיד. זו התשובה. בין אם בנים רואים זאת אחרת מבנות, ובין אם לאו, זה ממש לא משנה. כרגע, בשלב הזה של חייו, הצורך הזה שלו חשוב לו יותר מהמועקה שלך. אם לא תצליחי להסביר לו זאת, ואם אין בו מספיק אמפתיה להבין את הצורך שלך ולתת לו עדיפות כי זה חשוב לך מאד, אז זה מה שיש לך ביד, ותצטרכי לקחת זאת בחשבון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיכל
עדיפות לצורך שלך כי זה חשוב לך מאד
11.07.2010 • 22:05

תודה רבה ד"ר אורן חסון!עזרת לי מאוד. הראתי לו את ההודעה והוא חשב על זה שוב והבין שטובת הקשר שלנו חשובה לו יותר מהתנסות שלא באמת תעזור לו =]תודה רבה רבה!!!

ד"ר אורן חסון
תודה על המשוב!
12.07.2010 • 00:52

מיכל יקרה,
אני שמח שעשית שימוש מועיל בתגובה שלי, תרתי משמע. ואני שמח עוד יותר שיש גם לצורך שלך משמעות בעיני חברך. זה חשוב לך, אבל זה חשוב גם לו, כאדם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083