קשר חדש ו'פילגש' - מה עושים?

תאריך פנייה: 08.08.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
המלחין האלמוני
זוגיות בהחלמה
08.08.2015 • 09:02

שלום
שמי המלחין האלמוני

הגיל שלי 27 הגיל שלה 25

יש לי חברה חודש אנחנו ביחד
בחודש הזה אני והיא עברנו הכל אם זה לישון ביחד מתנות סקס והכל אתמול בערב בתאריך 8.8.15 יום שישי לפני שיצענו הטלפון שלי היה אצלה עכשיו היא קלטה הודעה שהייתי רושם לידידה אחרת תראי לי דברים אינטמיים שלך יענו פילגש כזאת וקיבלתי תמונות ממנה עכשיו החברה קלטה את זה וזהו מפה היא נתנה לי הזדמנות אבל אמרה שהכל נמחק בינינו שכל החודש היה סתם נתתה לי הרגשה של בגידה וכל מה שאמרת לי היה שקר פה ושם נוצרה הזדמנות נוספת האם לקבל אותה או לו כי אני אוהב אותה מאוד

אני חושב שכן לקבל וללכת איתה לאט לאט כמו בהתחלה ולתת לה אמון

ד"ר אורן חסון
האם אתה רוצה ויודע לאהוב?
08.08.2015 • 23:19

מלחין יקר,
אתם רק בתחילתו של קשר, וכבר יש לך "פילגש". זה אכן לא מבשר טובות. אני תוהה אם באמת נדלקת עליה אם כבר הצלחת לפזר את תשומת הלב שלך לכיוונים אחרים. אלו הן שאלות שתצטרך לשאול את עצמך לפני שתשוב לחזר אחריה. אם אתה עסוק בעיקר בעניינים של אגו, כלומר, אומר לעצמך "היא החליטה לעזוב והנה הצלחתי לשכנע אותה לחזור, איזה יופי!" אז גם תחזור ותפגע בה מאוחר יותר, כי אתה לא מגיע אל הקשר ממקום שיש בו חמלה ואהבה.לכן, השאלה היא מה אתה רוצה. האם אתה בוגר מספיק ובשל מספיק להבין את המחוייבות שאתה מקבל ביצירתו של קשר, שהיא בעיקר לשמור על בת הזוג שלך, לאהוב אותה, לעשות לה טוב, ובודאי שלא לפגוע בה?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083