קשר זוגי: פחד, הרחקה וחוסר ודאות

תאריך פנייה: 27.05.2012 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
ננטשה
מושכת אותו בקטע המיני
27.05.2012 • 14:20

היי , התכתבתי אייתך בעבר על אותו הבחור.הבחור ההוא עליו אנחנו מתכתבים , היינו בקשר והיה לנו משחקי אגוהיום החלטתי שאני מעוניינת בו רק בסקסהוא נותן לי כל מיני רמזים שאני לא מבינה ממה זה נובעלפני שאנחנו שוכבים הוא מקדיש לי שירים דואג שאני יהיה מסופקת בשתייה ולא משאיר אותי בלי כלום על השולחן מסדר את הבית מנקה (זה אופייני לגבר?)שבוע שעבר התקשרו אלי מחסוי , ובשיחה טענו שהכרתי ברמן ונתתי את המספר שלי אני לא נתתי לאף אחד את המספר שלי , ולפני מספר ימים שהיינו ביחד הוא הקדיש לי שיר בספרדית ותירגם לי את השיר וטען שהתרגום הוא ברמןסיפרתי לו על הקטע הזה עם השיחה מחסוי הוא לא ענה לי עליה,שהייתי אייתו התכתבתי עם מישהו בטלפון והוא שואל אותי " מי זה" ואומר לי לדבר אייתו כשיחה קולית ואני טענתי לו שלא מעוניינת שישמע אותי מדברת אייתויש בנינו תשוקה רבה, סקס נדיררק מה אנחנו נזכרים אחד בשני שאנחנו שותים ושאנחנו רואים אחד את השנייה ללא אלכוהול לא מדברים כאילו כמו לחץ שמפחד להגיד שלוםמה אפשר להגיד על הקטע הזה?

ד"ר אורן חסון
אומץ
28.05.2012 • 11:44

ננטשה יקרה,
את המכתב הקודם איני זוכר. אם תרצי שאתייחס אליו, נסי בפעם הבאה ליצור קישור אל ההתכתבות הקודמת.ולשאלתך: אם החלטת שאת רוצה בו רק לשם סקס, אז למה את נפגעת מדברים אחרים? למה את מחפשת סימנים לרצון שלו לבלעדיות אתך? מדוע מפריע לך שאינכם מדברים?אני לא בטוח שאת רוצה אותו רק לשם סקס, ונראה לי שאת מאד רוצה לדעת אם הוא רוצה אותך לקשר מעבר לסקס. אלא שאולי את פוחדת להיות זו שרוצה יותר, ולכן את נמנעת ומרחיקה. בהחלט ייתכן שגם הוא פוחד ורוצה גם יחד, בדיוק כמוך. מישהו מכם יצטרך להיות אמיץ יותר, אחרת זה אולי לא יתממש, וההרגל של "יש לי מישהי לסקס בלבד" עלול להתגבש ולהיקבע ככזה. אני לא חושב שזה מה שאת רוצה שיקרה לו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נטליה
אומץ
29.05.2012 • 13:25

נכון, אני ניתקתי אייתו את הקשר בעצמי,לא הרגשתי ככה מעולם ולכן הפחד זה הוא שמשתלט עלי.אני לא יודעת איך להתנהג אייתואני עושה זאת כי התגעגעתי אליו וכי כייף לי אייתו , מאוד.הוא מראה לי סימנים שאיני בטוחה בהן האם זה אכן כן הוא מעוניין או לא ?כמו למשל: שבאתי אליו הוא התחיל לנקות את הבית ממש הייתי בשוק ממנו,או כמו שהתכתבתי לידו באסמסים עם מישהו אחר והוא התחיל לשאול אותי שאלות כמו מי זה ולמה אני לא מדברת אייתו בשיחה טלפוניתבנוסף לכך בא למועדון שאני יוצאת אליו באופן קבוע והוא ממש לא סובל את המקום ומשום מה לא יודעת למה חברה הודיעה לי שהוא נימצא במועדון הזה, או עוד מקרה קטן, אמר לי לשלוח לו הודעה שאני בבית והכל בסדראו שמשלם לי על מוניות וכאלהאני יודעת שגבר שלא אכפת לו לא יתנהג ככהאבל מה בנוגע לרצינות הייתי מאוד מעוניינת בו לקשר רציני אך שאנחנו שותים אנחנו יותר פתוחים כלפי אחד לשנייה ושאנחנו רואים אחד את השנייה ברחוב בפתאומיות אנחנו נלחצים בכל אופן אני ומשחקים אותה כאילו לא ראינו את אחד והשנייהמה לעשות????לבחור הזה יש אגו מאוד גבוהה אני מעוניינת לגרום לו להוריד את האגו ולהתחיל לרצות מה שבאמת רוצים ולא על ידיד אגו

ד"ר אורן חסון
הפחד האמיתי
30.05.2012 • 18:08

נטליה,לרצות "להוריד לו את האגו" זה בא מהפחדים שלך. עליהם דיברתי. האם את חזקה מספיק כדי להיות איתו מבלי להוריד לו את האגו? האם את אמיצה מספיק כדי לומר לו שאת רוצה קשר של אהבה? שכייף לך איתו ושאת רוצה עוד? - שם הפחד שלך טמון. וכשאת פוחדת מחשיפה, אולי גם הוא פוחד בדיוק מאותו הדבר. וכשהוא חש שאת סוגרת את עצמך, אולי גם הוא נסגר בתגובה. אם את רוצה שהוא יאהב אותך, ושלא יפחד לומר זאת, תצטרכי לקחת סיכון ולהיפתח, ובעיקר - לא לפחד להתפדח אם זה לא יילך, כי הסיכוי שווה זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נטליה
ממש הזוי סיפור הזה, מה לעשות?
31.05.2012 • 09:16

אני לא יודעת האם הוא פוחד או שהוא בעצם פוחדעל ידיד איזה סימנים אוכל לדעת שהוא רוצה אותי?מהן הטיפים לכך ? תוכל לעזור לי?לפני שאחשוף את עצמיולגבי להיפתח עשיתי זאת בעבר יותר נכון הוא זימן אותי לביתווטען לי שאני לא כמו כל בחורה והוא מעוניין בי בקשר רציני,אבל לאחר מכן הוא לא דיבר איתי וגם לא שלח הודעה והתקשרתי אליו מיוזמתי והוא טען שהוא חולה עם 39 מעלות חוםזאת לא סיבה לא לשלוח הודעה משום מה , נכון?אנחנו גם לא מדברים כל הכבוד רק סופ"ש במיוחד שאנחנו אחרי שתיית אלכוהול ..אפילו להגיד לי שלום במקריות שראה אותי, הראה לי סוג של לחץ.. שיחק לי אותה כאילו לא ראה אותי וכנ"ל אני ( זה היה כשהייתי ברכב עם מוזיקה )איך אני עושה זאתבבקשה תעזור